Ce poți face în weekendul 16 – 18 decembrie 2016?

de |

Dorim să te ținem la curent cu unele dintre cele mai frumoase și importante evenimente din orașul Oradea. De aceea, prin intermediul Ghid Local Oradea, îți recomandăm câteva dintre cele care urmează să aibă loc weekendul acesta, 16 – 18 decembrie 2016.

Tu ce faci în weekendul 16 – 18 decembrie?

Expoziție: Deceniile roșii. Vizitele lui Dej și Ceaușescu în Bihor

Muzeul Cetății și Orașului Oradea organizează, în perioada 22 noiembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, o expoziție inedită cu imagini în premieră din perioada vizitelor lui Gheorghe Gheorghiu Dej în regiunea Crișana și a lui Nicolae Ceaușescu în județul Bihor.

Expoziția intitulată „Oradea – Deceniile roșii. Vizitele lui Dej și Ceaușescu în Bihor” va fi găzduită de Muzeul Cetății și Orașului Oradea, Corp A, parter, latura nordică. Vor fi expuse peste 100 de imagini surprinse în timpul vizitei lui Dej realizată în regiunea Crișana în anul 1961, respectiv instantanee cu cuplul prezidențial Ceaușescu, din perioada celor opt vizite: din 18 februarie 1966, 14 iulie 1969, 16 mai 1970, 16 iunie 1976, 14 iunie 1977, 17 septembrie 1979, 19 iunie 982 și 11 iunie 1987…

Expoziție: Deceniile roșii. Vizitele lui Dej și Ceaușescu în Bihor

Expoziție de artă fotografică: Tradiții populare de iarnă

În preajma sărbătorilor de iarnă Muzeul Cetății și Orașului Oradea în parteneriat cu Asociația „Euro Foto Art” și Clubul Fotografic „Nufărul”, a pregătit pentru publicul vizitator o interesantă și valoroasă expoziție de artă fotografică, intitulată Tradiții populare de iarnă.

La această expoziție, Tradiții populare de iarnă, vor fi expuse peste 70 de fotografii color, realizate de artiștii fotografi: Boholț Gabriel (București), Petrila Gheorghe EFIAP (Oradea), Săteanu Felician (Baia Mare) și Tudorel Ilie (Baia Mare).

Artistul fotograf bucureștean Boholț Gabriel, membru al Asociației ”Euro Foto Art”, originar din Maramureș, prezintă în cadrul expoziției o serie de fotografii autentice, având ca subiect diferite obiceiuri și tradiții populare din Maramureș.

La rândul său, artistul fotograf orădean Gheorghe Petrila EFIAP, membru al Clubului Fotografic ”Nufărul”, participă în cadru expoziției cu mai multe fotografii care prezintă: obiceiuri și colinde din Bălnaca-Groși (județul Bihor), Cavnic, Văleni și Bogdan Vodă (Maramureș). De asemenea, publicul vizitator va putea descoperi, printre fotografiile expuse, minunatele măști din Bucovina (județul Suceava), Cavnic și Săcel (Maramureș). La fel de impresionate sunt și fotografiile care prezintă Viflaemul în Maramureș sau Săniuș tradițional la Văleni (Maramureș)…

Expoziţie de artă fotografică: Tradiții populare de iarnă

Târgul de Crăciun din Oradea

Ediția a doua a Târgul de Crăciun Oradea își va deschise porțile în data de 30 Noiembrie, în Piața Unirii, într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor.

Piața Unirii va reprezenta în acest an punctul de atracție al sărbătorilor de iarnă, atât prin înfățișare cât și prin activități. Programul evenimentului va include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii sau căsuțele cu cadouri pentru cei dragi. Vizitatorii vor putea admira bradul de Crăciun în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cana de vin fiert sau la o gustare. Nu vor lipsi nici activitățile pentru cei mici, ei vor avea parte de multe surprize, pe lângă activitățile tradiționale, Atelierul lui Moș Crăciun, Ieslea sau Căsuța lui Moș Crăciun…

Târgul de Crăciun Oradea 2016

Crăciunul în Cetatea Oradea

Cetatea Oradea va fi locul în care vizitatorii vor putea să vadă și să se bucure de tradițiile specifice sărbătorilor de iarnă, în perioada 2 – 24 decembrie.

De la colinde și bucate tradiționale la povești citite copiilor, într-o clădire veche de peste 900 de ani. Evenimentele din Cetatea Oradea vor aduce în fața vizitatorilor tradiții de sezon: ignat, decorațiuni naturale, ateliere participative pentru meșteri, colinde și grupuri de colindători. În această perioadă, spațiile cetății vor adăposti căsuța dulcurilor, unde se vor putea achiziționa produse de patiserie, brutăria de Crăciun – produse de pâine, făbricuța spiridușilor, odaia cu povești unde se vor citi povești de iarnă pentru copii, casa cu bunătăți etc.

Totodată, vor fi proiecții de filme de Crăciun / desene animate pentru copii, concurs de copt prăjituri sau concert de muzică…

Crăciunul în Cetatea Oradea

O cană de fericire pentru Centrul de Zi „Prietenia”

Cea de-a VIII-a ediție O cană de fericire va avea loc începând cu data de 3 decembrie, ora 14:00, în Piața Unirii.

În acest an, prin intermediul evenimentului caritabil O cană de fericire, se va susține activitatea Centrului de zi „Prietenia” din Popești, un proiect al Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie, în parteneriat cu Primăria Popeşti.

„Rolul principal al acestui centru este de a oferi asistenţă gratuită în timpul zilei tuturor copiilor care provin din familii aflate în dificultate. Centrul are nevoie urgentă de reabilitare termică, fapt ce presupune construirea unei încăperi pentru centrala termică, renovare interioară şi izolarea termică a clădirii, schimbarea acoperişului, amenajarea terenului de joacă din curtea centrului prin montarea unor echipamente de joacă din lemn, cât şi dotarea acestuia cu mobilier”…

o-cana-de-fericire-oradea-2016

Bucură-te și dă mai departe

ucuria este mai mare atunci când este împărtășită. De aceea vă invităm în Centrul Comercial Aushopping Oradea unde am pregătit cu multe surprize pentru toți cei care ne fac o vizită, sub sloganul Bucură-te și dă mai departe!

Centrul Comercial Aushopping Oradea continuă să pregătească surprize tuturor celor care ne vor trece pragul în acest sezon și lansează provocarea de a împărți bucuria cu ceilalți.

Zilele de miercuri sunt Zilele Primește și dăruiește bucuria! În aceste zile, Happy Team* va împărți bucurii dulci, creative și inspirate: Răvașul Bucuriei. Vizitatorii centrului vor primi două răvașe de culori diferite: răvașul verde este pentru persoana care îl primește iar cel roșu este surpriza dăruită unei alte persoane aflate în apropiere cu care va dori să împărtășească aceeași bucurie de a fi surprins…

Bucură-te și dă mai departe

Mazipos: Mail, Zine, Poster

Vara trecută am lansat prima ediție MAZIPOS cu 25 de artiști. Această colaborare, care a urmat expoziția Local Municipalities prezentată anul trecut, a devenit ceea ce vedem acum: un fanzin trimestrial care funcționează ca o expoziție ambulantă.

MAZIPOS (prescurtare pentru mail/zine/poster) are ca scop promovarea artiștilor din diferite părți ale lumii, folosind atât propria lor rețea cât și un mijloc ieftin: postere A2 care pot fi expuse în diverse contexte.

Susținut atât de Galeria Visual Kontakt, cât și de artiștii implicați, MAZIPOS a fost prezentat în Banská Bystrica, Košice (Slovacia), Jalovik (Serbia) și Washington, D.C. (SUA), iar acum, după anul-pilot, e gata pentru marea premieră în galeria din Oradea!…

Mazipos: Mail, Zine, Poster

Casa cu bunătăți din Cetatea Oradea

Pentru perioada 12 – 24 decembrie, în Cetatea Oradea, Asociația Crișana a pregătit o Casă cu bunătăți plină ochi.

Iată câteva informații despre organizatorii Casei cu bunătăți

Asociația Crișana sau, mai pe lung, Asociația pentru Cercetarea și Promovarea Produselor Agroalimentare „Crișana” – ACPPA Crișana, „reprezintă inițiativa unui colectiv format din fermieri, oameni de afaceri, cadre didactice universitare din Oradea și reprezentanți ai instituțiilor care sprijină afacerile și agricultura, au experiență și expertiză în realizarea unor proiecte de cercetare în domeniul agroalimentar…

Casa cu Bunătăți din Cetatea Oradea

Podoabe Art Nouveau 

Arta confecționării bijuteriilor poate fi descoperită și alături de Emanuel Dănuță, în perioada 16 – 31 decembrie, de marți până duminică, în intervalul 12:00 – 17:00, și anume la atelierul intitulat: Podoabe Art Nouveau.

„Atelierul de bijuterii al artistului Emanuel Dănuţă se mută la Casa Darvas – La Roche, unde se vor confecţiona bijuterii din mărgele folosind o combinaţie de tehnici right-angle-weave, peyote şi broderie în relief. Cei care doresc să înveţe arta confecţionării bijuteriilor sunt invitaţi la Atelierul Emanuel Dănuţă” – sursă text AICI.

De asemenea, cu această ocazie va avea loc și o expoziție cu vânzare dedicată doamnele și domnișoarele care doresc să achiziționeze astfel de bijuterii sau reprezentanților sexului masculin care intenționează să ofere un cadou.

Podoabe Art Nouveau la Casa Darvas-La Roche

Lansare de carte: Ion Stratan de Mihai Vieru

Vineri, 16 decembrie, ora 18:00, va avea loc o lansare de carte la Butoiul de aur: Ion Stratan de Mihai Vierul.

„Ion Stratan: despre poezia lui Nino” este o lucrare monografică (la originile ei, teză de doctorat), purtând semnătura poetului și universitarului Mihai Vieru.

„Poetul și profesorul universitar Mihai Vieru ne pune în fața unui studiu atipic. Nu e doar o analiză a operei lui Ion Stratan, ci și o pledoarie, într-o manieră personală, aproape excentrică. (…) Mihai Vieru e o personalitate de mare mobilitate, cu inepuizabile rezerve de entuziasm și, înainte de orice altceva, cu o veritabilă devoțiune față de poezie, pe care o practică în felul său, jucăuș, experimentalist. Dacă ținem cont și de proveniența sa ploieșteană (de unde a migrat tocmai către Oradea), înțelegem ușor afinitatea față de Ion Stratan, și el un poet-histrion din aceeași urbe caragialiană, în care și-a trăit o bună parte din viață.” (Ion Bogdan Lefter)

Moderatori: Ioan Moldovan, Dan H. Popescu.

Lansare de carte - Ion Stratan de Mihai Vieru

Concert: Iguana pe Fir

Vineri, 16 decembrie 2016, de la ora 20:30, va concerta trupa Iguana Pe Fir, în Urban Place.

Iguana pe fir cântă piese proprii, cu versuri în limba română (pentru a transmite mai uşor mesajul trupei), dar şi prelucrări de la formaţii ca Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Misfits, Exploited, Ramones Therapy…etc.
Stilul abordat este inspirat de mişcarea grunge a anilor ’90, mai nou cu influenţe punk rock, alternative.

Membrii trupei sunt:

  • Cristian Leşi – chitară
  • Paul Popovici – chitară bass, voce
  • Feri Deak – baterie

Support artist: 10 lei…

Concert: Iguana pe fir

Christmas Fair la Moszkva Cafe

Sâmbătă, 17 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 16:00, va avea loc Christmas Fair la Moszkva Cafe.

Sunt așteptați meșteșugari, producători locali care doresc să-și comercializeze produsele începânde de la decorațiuni, obiecte handmade până la mâncăruri sănătoase, preparate cu grijă.

Dacă dorești să achiziționezi cadouri de crăciun personalizate într-o atmosferă plăcută, unde nu trebuie să te grăbești, unde poți sta la o vorbă, două cu cei care au creat lucrurile expuse, atunci ești bine venit la târgul nostru de crăciun!

Rezervarea meselor pentru vânzători costă 15 sau 20 de lei. Înscrierea se face pe baza completării acestui document: CLICK AICI.

Pentru mai multe informții puteți suna în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 18:00, la numărul: 0744 774 773…

Christmas Fair la Moszkva Cafe

Târg de carte – Könyvvásár

Vă invităm în perioada 17 – 18 decembrie, între orele 10:00 și 20:00 la Târgul de carte de sărbători organizat de Salonul de Carte R&R din Cetatea Oradea, pentru a veni în întâmpinarea dvs. cu cele mai inspirate idei de cadouri pentru cei dragi.

Vă așteptăm la Târgul de carte cu edituri îndrăgite precum Nemira, Polirom, ALL, Ratio et Revelatio și multe altele. V-am pregătit o selecție de titluri potrivite pentru oricare tip de public, de la cărți educative și recreative pentru copii și adolescenți, cărți de colecție, ideale pentru a le oferi cadou, beletristică, enciclopedii, titluri de referință, divertisment etc.

Pentru ca și familiile cu copii să-și poată alege cărțile în deplină armonie, pregătim activități specifice destinate copiilor în spațiul de joacă special amenjat pentru aceștia. ?

Târg de carte - Könyvvásár

Teatru de păpuși: Momo și hoții de timp

Vă anunțăm că în data de 17 și 18 decembrie, sâmbătă și duminică, va avea loc spectacolul „Momo și hoții de timp”, teatru de păpuși dedicat copiilor mai mici și mai mari, dar și adulților.

Conform spuselor lui Platon, ar fi indicat ca cei mici să trăiască înconjurați de exemple pozitive, de povești cu tâlc, de legende și mituri care să le fie modele numai bune de pus în practică în multe dintre momentele trăite în aventura numită viață.

Momo, un copil orfan care se dovedește a avea o inimă de aur, ajunge să trăiască într-un orășel micuț, încojurată fiind de oameni simpli, precum: un frizer, un zidar, un măturător, mai mulți copii ș.a. Partea interesantă și provocatoare a poveștii este reprezentată de faptul că micul copil îi va salva pe aceștia de domnii cenuși – cei care le furau timpul localnicilor transformându-i în oameni care nu mai trăiau ghidați de bunătate și sinceritate, ca înainte, ci care se comportau asemenea unor mici mașinării „proiectate” să producă, să consume, să respire și să doarmă…

Teatru de păpuși: Momo și hoții de timp

Teatru de păpuși

În perioada 8 octombrie – 18 decembrie 2016, la Era Park Oradea, se va desfășura cea de-a doua ediție aFestivalului de teatru cu intrare liberă.

„Weekend de weekend vă așteptăm în sala de evenimente să vizionați cele mai bune spectacole de teatru pe care le-am selectat pentru voi, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: dramedii, teatru de păpuși, piese interactive și multe altele” – sursă text AICI.

Iar, programul de anul acesta al Festivalului de teatru este următorul:

Festival de teatru cu intrare liberă

Baladă pentru albastru de Alina Pocian

Sâmbătă, 17 decembrie, ora 14:00, va avea loc vernisajul artistei Alina Pocian, la restaurant Corsarul, intitulat: Baladă pentru albastru.

Alina Pocian s-a născut la data de 11 martie 1972 în Oradea.

În anul 2012, pe o stradă a orașului de pe Crișul Repede, descoperă un magazin în care se vindeau materiale de pictură. A zăbovit o vreme printre materialele expuse fără a se gândi că într-o zi culorile și albul pânzelor vor deveni parte din viața ei. Au urmat alte vizite în micul univers al culorilor simțindu-se tot mai atrasă de arta plastică. Cu ajutorul celor din magazin pășea încet în lumea culorilor, acumulând informații ori de câte ori avea ocazia.

Se hotărăște într-o zi să cumpere cele necesare pentru pictură și fără alte imbolduri așterne pe pânză primele culori. Existau emoții neîntâlnite până atunci, existau sentimente pe care le trăia doar în fața șevaletului, doar acolo lângă paleta ticsită de culori acrilice descoperea o altă lume.

Povestește acum că în acel an a primit două daruri de la Dumnezeu, Anna fetița ei și pictura…

Baladă pentru albastru de Alina Pocian

Expoziție cu benzi desenate

Dacă te fascinează supereroii și esți interesat de aventurile, poveștile și de începuturile lor, și iți dorești să-i cunoști răsfoindu-i, atunci a venit momentul tău. Alaturăte nouă, în 17 decembrie, sâmbătă, în sala studioului „Studio Act” care se găsește lângă vinoteca „Kosher art wine coffee jazz” și astfel vei participa la cea de a II-a ediție al expoziției de benzi desenate din Oradea.

La noul sediu te așteptăm de la orele 16:00 până la orele 22:00 unde vei întâlni mai mulți expozanți care își vor aduce benzile desenate de colecție. Pe tot parcursul evenimentului vei avea parte de filmulețe și animații clasice cu Superman, iar primii 10 copii care se prezintă vor primi cadou un poster cu Spiderman. Vei avea posibilitate sa conversezi cu expozanții și cu colecționarii nelimitat și bineînteles te așteaptă o varietate mare de benzi desenate: X-Men, Spiderman, Watchmen, Batman, etc.

Expoziție de benzi desenate

Marșul inimii. Imn pentru viață

La iniţiativa doamnei dr. Olivia Ligia Burtă, director al Centrului de Transfuzie Bihor, şi a Societãţii de Medicinã Transfuzionalã Karl Landsteiner, va avea loc, în data de 17 decembrie 2016, lansarea Imnului pentru viaţă.

Iar, cu această ocazie, odată cu lansarea Imnului pentru viață, donatorii de sânge, studenții Universității din Oradea, elevii, artiștii orădeni și mulți alții, vor fi prezenți la acest eveniment deosebit, moment în care aproximativ 4000 de oameni vor cânta în cor același cântec. Pe lângă fapta deosebită, va exista și șansa de a se intra în Cartea Recordurilor pentru intonarea unui imn închinat vieții de un număr mare de oameni.

Program:

  • 17:00 – 18.45 Spectacol de colinde şi dansuri pe scena din Piaţa Unirii;
  • 17:30 – Pornirea marşului de la Universitate (campus central);
  • 18:00 – Formarea inimii în Piaţa Unirii;
  • 18:45 – Intonarea „Imnului pentru VIAŢÃ

Marșul inimii: Imn pentru viață

Concert: Negură Bunget

Vă invităm să participați în data de 17 decembrie, începând cu ora 21:00, la un eveniment special în Urban Place (Str. Tudor Vladimirescu nr. 75), eveniment menit să sărbătorească 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului „OM” după lansarea oficială a noului album „ZI”, playlistul concertului va reflecta direct această aniversare triplă și va cuprinde atât piese noi, cântate în premieră, cât și unele vechi.

Album „ZI” a fost lansat în această toamnă de casa de discuri germană Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirată de Transilvania, care explorează elementul uman, practicile și tradițiile, legătura cu natura și felul în care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBĂ.

În cei 20 de activitate Negură Bunget a lansat 7 albume, a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și a creat un proiect muzical și conceptual deosebit, inspirat de moștenirea culturală locală…

Concert Negură Bunget în Urban Place

Teatru: Sărbători (fericite) zăpăcite

Duminică, 18 decembrie, ora 11:00, Sala Arcadia, se va juca spectacolul Sărbători fericite zăpăcite.

Sărbătorile de iarnă se apropie tiptil, trezind în sufletele zglobii ale copiilor licăre de fericire. Magia, cadourile, spiridușii, Moș Crăciun cel Bun, nămeții și zurgălăii preschimbă pentru un moment lumea într-un spațiu feeric.

Dar, dacă v-am spune că la noi anul acesta au aterizat doi spiriduși care pot să facă cu adevărat magie, m-ați crede? Dacă vă îndoiți de cuvântul meu, haideți să vă convingeți singuri, la SĂRBĂTORI fericite…. adică ZĂPĂCITE. Zăpăcite pentru că printre spiridușii cei buni, s-a rătăcit și un al treilea tare zvăpăiat, care se ține numai de ghidușii…

Teatru: Sărbători (fericite) zăpăcite

Teatru: Sărbători (fericite) zăpăcite

Duminică, 18 decembrie, ora 13:00, Sala Arcadia, se va juca spectacolul Sărbători fericite zăpăcite.

Sărbătorile de iarnă se apropie tiptil, trezind în sufletele zglobii ale copiilor licăre de fericire. Magia, cadourile, spiridușii, Moș Crăciun cel Bun, nămeții și zurgălăii preschimbă pentru un moment lumea într-un spațiu feeric.

Dar, dacă v-am spune că la noi anul acesta au aterizat doi spiriduși care pot să facă cu adevărat magie, m-ați crede? Dacă vă îndoiți de cuvântul meu, haideți să vă convingeți singuri, la SĂRBĂTORI fericite…. adică ZĂPĂCITE. Zăpăcite pentru că printre spiridușii cei buni, s-a rătăcit și un al treilea tare zvăpăiat, care se ține numai de ghidușii…

Teatru: Sărbători (fericite) zăpăcite

Concert de colinde: Speranța și prietenii

Duminică, 18 decembrie, începând cu ora 17:00, Sala Sporturilor Antonio Alexe va fi învăluită în atmosfera de Crăciun oferită de cei care vor concerta în cadrul concertului Speranța și prietenii.

Concertul de colinde Speranța și prietenii va fi oferit de: Gabriel și Genoveva Gorcea, Cristi și Emma Repede, Ionuț și Adela Crăciun, Andrei și Denisa Țirbea, Andrei și Camelia Ciurdaș, Alin și Florina Jivan Pastor – Gabi Zăgrean.

Intrarea se face pe baza de bilet. Biletele sunt gratuite!

Eveniment susținut de Comunitatea Regională Penticostală Oradea…

Concert de Colinde - Speranța și prietenii - Gabi Zăgrean

Concert: Hakeshet Klezmer Band Oradea

În data de 18 decembrie, ora 17:00, va avea loc la Sinagoga Zion concertul formației Hakeshet Klezmer Band Oradea. Concertul este dedicat celui care a fost artistul Gyuri Vilan.

GYURI VILAN a fost fondatorul și sufletul corului Comunității Evreilor din Oradea.

Corul a fost înființat în 1970 și a cântat în decursul a 36 ani în sute de concerte în Oradea, în țară și străinatate.

În anul 2005, Gyuri Vilan, împreună cu alți instrumentiști de la Filarmonica Oradea, a înființat formația Hakeshet Klezmer Band Oradea a Comunității Evreilor din România.

Formația a debutat pe scena Teatrului din Oradea, în aprilie 2005, apoi au urmat festivalul Euroiudaica la Sibiu, Proetnica la Sighișoara, concerte la Teatrul Evreiesc din București, Muzeul Țăranului Român București, la Brașov, Galați, Timișoara, Cluj, Mediaș, Tg-Mureș, Festivalul filmului Mediaș, și alte multe concerte în sala Filarmonicii din Oradea, dar și în străinătate, la Debrețin, la Tsfat (Israel) și la festivalul Klezfiesta din Buenos Aires (Argentina), unde au reprezentat cu succes România…

Concert: Hakeshet Klezmer Band Oradea

Flash Mob – Colectă de Crăciun la Era Park Oradea

Dragi prieteni, vă așteptăm cu mare drag în data de 18 decembrie de la ora 17:30 la cel mai mare flash mob din Oradea!

Haideți să sărbătorim spiritul Crăciunului și să promovăm voluntariatul cu ajutorul acestui flash mob!

Sperăm să veniți în număr cât mai mare!

Asociația Caritas Eparhial Oradea vă așteaptă cu căldură și cu multe momente surpriză!

Flash Mob - Colectă de Crăciun la ERA Park Oradea

Proiecție de film: Tatăl meu, bancherul

Bancherul Boriss Osipovs se bucură de un succes rapid imediat după căderea URSS-ului, dar părăsește Letonia pentru a evita să fie arestat pentru operațiuni ilegale. Cincisprezece ani mai târziu, familia lui primește o fotografie de la Interpol a unui domn în vârstă cu același nume, care trăiește într-un azil psihiatric din Malaezia.

Să fie el? În ciuda rezervelor familiei sale, fiica lui, regizoarea de documentare Ieva Ozolina, începe o investigație pentru a afla adevărul despre bărbatul din fotografie. Tatăl meu, bancherul este o poveste emoționantă despre un bărbat care se pierde în vremuri de schimbare… și despre fiica lui care speră să îl găsească.

Anul: 2015
Regie: Ieva Ozolina
Durată: 68`

Proiecție de film: Tatăl meu, bancherul

Vă dorim un weekend excelent!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea.