McNeil + Baclava = Love

de |

Nu știm voi, dar noi, când auzim de McNeil, ne gândim la cel mai apetisant gyros din Oradea și la burgeri delicioși, pentru toate gusturile. Ne gândim la o afacere care a crescut oferind produse de calitate, cu care ne răsfață papilele gustative încă din 1993. Și, când credeai că ți-a oferit tot ce e mai bun, surpriză! McNeil a început să vină tot mai aproape de pofticioșii orădeni. Și pentru ca toate bunătățile lor să fie mai aproape de tine, din data de 16 octombrie 2019, orele 13, McNeil te așteaptă într-o nouă locație, amplasată pe strada Nufărului nr. 58.

De ce să fii prezent la super deschiderea McNeil Nufărul?

McNeil pune la bătaie câte un meniu cadou pentru primii 200 de pofticioși prezenți

Începând cu orele 13, McNeil își așteaptă clienții cu un meniu din partea casei: preferatul tuturor, adică gyrosul aburind, o răcoritoare și… desert. Pentru un prânz copios și o zi desăvârșită!

Baclavale delicioase, în exclusivitate la McNeil Nufărul

Ziceam ceva de desert. Da, la McNeil Nufărul vei putea savura delicioasele baclavale. Acestea vor fi disponibile, treptat, în toate locațiile, dar „casa” nouă trebuie sărbătorită cu preparate noi, astfel că, la locația din Nufărul, baclavalele pot fi savurate chiar din ziua deschiderii.

Dacă încă nu ai avut ocazia să le deguști, trebuie să știi că baclavalele sunt un desert specific Orientului Apropiat, dar foarte apreciat și în părțile noastre, datorită ingredientelor sale. Foile crocante, îmbibate în sirop cu miere, îmbrățișează un strat generos de nucă măcinată. Fisticul sau migdalele măcinate desăvârșesc aromele baclavalei, pentru o experiență gustativă completă.

Te poți bucura de delicioasele preparate și la adresele de mai jos, oricând ai tu poftă de ceva bun, deoarece programul este non-stop:
⭐ McNeil Centru – str. Republicii, nr. 31 (vis a vis de Evidența Populației)
⭐ McNeil Rogerius – str. Corneliu Coposu, nr. 16
⭐ McNeil Băile Felix – str. Primaverii (pe platou comercial).

Website: www.mcneil.ro
Comenzi online: we-shop.ro
Facebook: Fast food McNeil

Fast food McNeil – cel mai cunoscut fast food orădean