Ai o afacere / un produs sau oferi servicii în Oradea și dorești să te promovezi?

Ești în locul potrivit: portalul Ghid Local este cea mai bună și mai completă sursă de informații pentru orădeni și turiști. Un mix de promovare pe Ghid Local eficient pentru toţi partenerii noştri, Ghid Local este un concept unitar, care prin intermediul proiectelor şi aplicatiilor dezvoltate de-a lungul timpului, a devenit o sursă informaţională dinamică, interactivă şi complexă pentru toţi orădenii şi turiştii care ne vizitează oraşul, indiferent de vârsta sau statutul lor!

website_ghidlocal

Website

Site-ul reprezintă nu doar o sursă informaţională complexă pentru cei care locuiesc în oraş şi pentru cei care doresc să viziteze Oradea, ci şi un canal de interacţiune şi de relaxare. Acesta este structurat pe mai multe categorii: Evenimente, De Văzut în oraş, Cultural, Cazare în Oradea, Cursuri, Business, Mâncare, Distracţie, etc. plus alte module ce se vor lansa pe parcurs: imobiliare, locuri de muncă, sănătate şi frumuseţe, auto, studenţi şi multe altele.

city-guide-oradea

Revista City Guide

GhidLocal.com lanseaza, tot la 2 luni, o revistă adresată atât orădenilor cât şi turiştilor, aceasta fiind tiparită în peste 5000 de exemplare şi fiind oferită în regim gratuit, la anumite puncte de distribuţie din oraş. Revista este atât un ghid turistic eficient, incluzând şi o mapă, alături de informaţii esenţiale oricărui turist, cât şi un „ghid” de petrecere a timpului liber în propriul oraş, cu informaţii interesante despre Oradea şi împrejurimi.

social-media-ghid-local-oradea

Social Media: pagina de Facebook

Statistici: aveam peste 11.000 de aprecieri, numărul crescând săptămânal cu aprox. 500 de noi aprecieri. Pagina de facebook este un mijloc eficient de implicare a publicului nostru în tot ce înseamnă promovarea oraşului într-un mod cât mai eficient. Avem o comunitate activă, vie, dinamică, care iubeşte Oradea şi doreşte să contribuie la promovarea ei.

top-city-card-oradea

Top City Card

City Card, concept inițiat și dezvoltat de Ghid Local, este un card de reduceri și gratuități oferite de partenerii GhidLocal.com, care poate fi achiziționat atât de către locuitorii orașului, cât și de către turiști sau persoane din alte orașe ale țării, indiferent de vârsta sau statutul acestora. Ne alegem parteneri de calitate și îi recomandăm deținătorilor de City Card. Scopul nostru este să trimitem cât mai mulți potențiali clienți înspre partenerii noștri, să îi determinăm să descopere beneficiile și serviciile oferite de cele mai calitative și reprezentative brand-uri locale.

harta-city-guide-oradea

Harta personalizată GhidLocal.com

Un concept nou de promovare, care aduce un plus de vizibilitate partenerilor noștri, în rândul orădenilor, dat mai ales în rândul turiștilor. Harta are dimensiunea A3 și include banner-ele de promovare ale partenerilor. Aceasta apare în 5000 de exemplare și este distribuită în unitățile de cazare din Oradea și la Info Point-uri.

Îți punem așadar la dispoziție un pachet complet și complex Promovare pe GhidLocal.com, care poate fi personalizat în funcție de nevoile și direcția pe care dorești să o imprimi afacerii tale! Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele noastre de promovare și ofertele de preț, ne poți contacta la numărul de telefon 0752 019 919 sau pe adresa de mail alexandru@ghidlocal.com

Solicită ofertă personalizată:

  • Câteva detalii despre afacerea dumneavoastră.