Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
Sana Center Travel

TIMP LIBER? FII GATA DE PLECARE!

Cum ar fi ca primul și cel mai greu pas al organizării unei vacanțe să fie pregătirea bagajului? Luca’s Voyage demonstrează că niciodată n-a fost mai simplu să-ți planifici o binemeritată vacanță, direct din fața calculatorului sau de pe smartphone-ul tău!

Ce este Gata de plecare?

Gata de plecare este „copilul” agenției de turism Sana Center Travel, care de 12 ani oferă servicii turistice de top pe piața orădeană. Este o nouă platformă de rezervări online, care îți oferă o gamă largă de servicii complete și destinații pentru ca tu să te bucuri de cele mai reușite vacanțe, fără mari bătăi de cap.

7 motive să-ți faci acum bagajul și să fii Gata de plecare:

1. Vacanțele nu au vârstă! Există o vacanță potrivită pentru fiecare: de la elevi la seniori, de la un simplu city break la tururi ample sau sejururi relaxante. Gata de plecare oferă toate categoriile de servicii pentru orice tip de vacanță.

2. Tu alegi tipul de transport! Poți să optezi pentru avion, autocar, transport individual sau ai nevoie de transferuri, găsești aici cea mai bună variantă ca să ajungi la destinație. Decizia îți aparține.

3. Destinații pentru toate gusturile și bugetele în toate colțurile lumii! Fie că îți dorești un sejur în cele mai populare destinații – Turcia, Egipt, Grecia – sau îți dorești o experiență exotică, de exemplu în Mexic, Mauritius sau Filipine, aici poți să îți „croiești” o vacanță exact pe mărimea așteptărilor tale!

4. Profesionalismul înainte de toate! Toți ghizii, agenții de turism sunt licențiați, sunt vorbitori de engleză, maghiară și germană, oferind servicii de audio guide pentru ca tu să nu pierzi niciun detaliu.

5.  Platforma poate fi accesată oriunde, oricând! Gata de plecare te ajută să scapi de tensiunea prin care treci când încerci să alegi o vacanță alături de cei dragi. Deoarece funcționează chiar și pe smartphone, vă puteți alege destinația perfectă consultându-vă în tihnă, bucurându-vă de confortul unui fotoliu sau poți plănui o escapadă din tramvai, când te întorci de la muncă.

6. Valorifică tichete de vacanță! Sunt acceptate numai pentru sejururi în țară tichetele emise de Sodexo, Up! Și Edenred, atât în format tipărit, cât și cele sub formă de card.

România așteaptă să îi descoperi frumusețile!

7. Descoperă Oradea cu Luca’s Voyage! O prioritate a acestui proiect este promovarea orașului Oradea, astfel că turiștii străini și nu numai sunt așteptați să descopere tainele și bijuteriile Art Nouveau. Un proiect în viitor (sperăm în primăvara anului 2020) este ca autobuzul turistic să fie disponibil prin agenția noastră pentru tururi cu ghid autorizat, audio guide o dată pe săptămână.

Pentru detalii și recomandări, Luca’s Voyage vă așteaptă de luni până vineri între orele 8-18, pe strada Gheorghe Lazăr nr. 4A, tel. +40359 404 597 | +40259 708 180, www.gatadeplecare.ro

Luca’s Voyage te invită să fii personajul celei mai frumoase povești: propria ta vacanță. Ești gata de plecare?

 

Oferte speciale:

EGIPT, HURGHADA ‼ OFERTA SPECIALA‼

Informatii de contact

Numele locatiei: Agenției de turism Luca’s Voyage
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: +4 0359 404 597 | +4 0259 708 180
Orar: de luni până vineri între orele 08:00 - 18:00

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie