Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

17 decembrie, 2016 9:00 pm - 1:00 am

| 20RON

Detalii

Data:
17 decembrie, 2016
Timp:
9:00 pm - 1:00 am
Preţ:
20RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,
Sit web:
www.facebook.com/events/1819969731579959/

Locație

Urban Place
Urban Place Tudor Vladimirescu nr. 75
Oradea, 410203 Romania
+ Harta Google
Sit web:

Organizator

LB shows

Vă invităm să participați în data de 17 decembrie, începând cu ora 21:00, la un eveniment special în Urban Place (Str. Tudor Vladimirescu nr. 75), eveniment menit să sărbătorească 20 de ani de activitate Negură Bunget și 10 ani de la lansarea albumului „OM” după lansarea oficială a noului album „ZI”, playlistul concertului va reflecta direct această aniversare triplă și va cuprinde atât piese noi, cântate în premieră, cât și unele vechi.

Album „ZI” a fost lansat în această toamnă de casa de discuri germană Prophecy Productions, fiind a doua parte a trilogiei inspirată de Transilvania, care explorează elementul uman, practicile și tradițiile, legătura cu natura și felul în care aceasta a modelat orizontul spiritual al localnicilor. A doua faza a trilogiei e simbolizata prin VORBĂ.

În cei 20 de activitate Negură Bunget a lansat 7 albume, a susținut peste 1000 de concerte în întreaga lume și a creat un proiect muzical și conceptual deosebit, inspirat de moștenirea culturală locală.

În cadrul aniversării de 20 de ani am lansat și urmează să lansăm și în continuare o serie de materiale audio/vizuale inedite, re-editări ale unor materiale mai vechi, merchandise aniversar. Avem pregătite în continuare o mulțime de alte surprize!

Toate materialele sunt disponibile pe site-ul oficial Negură Bunget.

Albumul „OM” a fost lansat în 2006 de casa de discuri italiana Aural Music și s-a bucurat de o primire extraordinară, devenind în scurt timp un album cult. Cu ocazia aniversării de 10 ani, casa de discuri a lansat ediții noi ale albumului, atât pe CD, cât și pe vinil.

Precedentul album Negură Bunget, „TĂU”, lansat în primăvara lui 2015, s-a bucurat de o primire foarte bună la public, dar și în mass-media internațională, fiind promovat după lansare prin intermediul unui turneu mondial de peste 100 de concerte.

Negură Bunget înseamnă:

Gabriel Mafa / Negru – tobe / percuții / țambal / tulnic
Tibor Kati – voce / chitară / clape
Adrian Neagoe / Oq – chitară / voce / clape
Ovidiu Corodan – bas / voce
Petrică Ionuțescu – instrumente tradiționale

www.negurabunget.com
www.facebook.com/negurabunget

Invitaţii Negură Bunget sunt orădenii DECAY o excelentă formație gen: Melodic Death/Black.

Grupul orădean Decay este un nume relativ nou apărut în peisajul metal autohton, deşi proiectul are un întreg istoric ce începe pe la sfârşitul anilor ’90. După multe întreruperi şi reluări ale activităţii datorate schimbărilor de componentă, începând cu 2015-2016 a început căutarea unei formule durabile, cu instrumentişti proveniţi din trupe locale ce şi-au oprit activitatea.

DECAY este o stare de spirit, care pune în lumină „the dark side of reality” sau „the dark side of existence”.. Nu există final apocaliptic absolut ci doar o perpetuă şi permanentă repetiţie a unor cicluri existenţiale în care binele şi răul coexistă, pacea şi conflictul se condiţionează reciproc, iar mărirea şi decadenţa se succed repetitiv în legea nescrisă a unui destin incontrolabil şi imparţial. Timpul degradează materia şi spiritul, iar acesta este un fapt, un adevăr ce trebuie luat ca atare şi nu o resemnare tragico-fatalistă. Pe de altă parte, omul modern a devenit abrutizat prin tehnologie şi gândirea pragmatică, a transformat natura într-o „materie” experimentală, consumată şi exploatată fără discernământ. Dominaţia umană aparentă, accentuează şi întăreşte degradarea, într-un vortex distructiv în care natura reacţionează împotriva „umanităţii”, uneori prin răzbunare, alteori printr-un act firesc de apărare…

Componenta Decay este formata din: Goat ( Csuvar Hunor) – voce, LeviKing ( Levi Nagy) – chitara, Barney (Barnabas Darai) – tobe, Franky (Tudor Francu) – bass.

Biletele s-au pus în vânzare la Urban Place!!! tel.0770 133 583 preţ bilet 20 lei
#Cumpărăbilet‬ din timp! ‪ -inf. 0740527955