Vrei să te relaxezi sau ești în criză de timp? Ristretto are soluțiile.

de |

Suntem siguri că toată lumea se bucură de vremea plăcută de afară și de soarele care ne face poftă să ieşim tot mai mult din casă. Cafeneaua Ristretto ține pasul cu dorinţele orădenilor de a se bucura de vremea de afară și oferă clienţilor săi posibilitatea de a-și savura cafeaua, gustările sau fresh-urile proaspete pe terasa de pe Calea Republicii, nr. 11.

ristretto

Conform unui studiu recent efectuat , cafenelele sunt un loc excelent pentru persoanele care au nevoie de un imbold de forță creatoare pentru munca lor. Cafeina ajută, bineînțeles, dar și atmosfera de cafenea este un factor important. Cei interesați să își dezvolte latura creativă, sau cei care au nevoie doar de puțină inspirație sunt așteptați cu drag pe Calea Republicii, numărul 11 la cafeneaua Ristretto. Aici, puteți alege din meniul variat o cafea savuroasă, deserturi îmbietoare, și multe alte gustări și băuturi interesante care vă vor face cu ochiul.

Pentru persoanele care se grăbesc spre locul de muncă, au întâlniri importante, sau pur și simplu vor să își bea cafeaua în drum spre casă, Ristretto are în oferta sa coffee to go. Ideal pentru spiritul secolului XXI, coffee to go îți permite să te bucuri de o cafea deosebită și să te răsfeți cu aceeași calitate de care poți avea parte și în locația cafenelei Ristretto.

Și pentru că echipa Ristretto se gândește la clienții săi, ai posibilitatea să îți comanzi cafeaua to go și ei ți-o aduc la mașină, în oricare dintre intersecțiile străzii Republicii cu Roman Ciorogariu sau Mihai Eminescu, ori în spatele cafenelei, în parcul Traian. Fără așteptare, fără amenzi de parcare.

Detalii și comenzi la 0799.11.22.00

ristretto

Așasar, nu uita: dacă vrei să te bucuri de aceleași produse de calitate în aer liber pe o terasă, acum o poți face. În cazul în care ai nevoie de licoarea care te ajută să fii mai productiv, în drum spre destinația ta, alege coffee to go de la Ristretto.

Date de contact – Cafeneaua Ristretto

Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/Ristretto

Program: de luni până joi, între orele 08:00 și 23:00, vineri între orele 08:00 și 24:00, sâmbătă între 09:00 și 24:00, respectiv duminică între 10:00 și 23:00.