Ristretto – un nou an, noi provocări

de |

Retrospectiva anului 2019

Anul precedent a fost unul deosebit de dinamic, plin de evenimente, amplasarea în Piața Unirii nr. 5 făcându-ne părtași la nenumărate momente de bucurie, pe care le-am trăit din plin alături de oaspeții noștri. La baza fiecărei cești de cafea pe care am oferit-o în anul 2019, au stat aceleași valori cu care am pornit la drum: ospitalitatea a fost și este regula casei, am oferit servicii premium și am țintit să ajungem tot mai sus, pentru ca tu să ai parte de o experiență memorabilă.

2020 – noi provocări

Primăvara anului 2020 vine cu noutăți. În primul rând, vei putea consulta un meniu actualizat, într-un format mai prietenos, cu preparatele noastre grupate în categorii. Nu vor lipsi nici surprizele. Printre noutățile introduse în meniu se numără:

  • Gustări: humus tricolor (clasic, busuioc și sfeclă), tostade. De menționat și că am înlocuit pâinea obișnuită cu cea artizanală;
  • Desert: clătite vegane, fără gluten, tort cu fistic și lămâie, pancakes cu müsli;
  • Cafea/ băuturi calde: ciocolată caldă cu pere. Pentru generația „cheia la gât”, am pregătit Latte Nostalgia: o ceașcă de latte ninsă cu pufarine colorate, gustarea preferată a copilăriei de odinioară.

Toate acestea și multe alte noutăți, în curând, la Ristretto.

În plus, Ristretto își propune să își mențină aceleași valori, iar noul an să fie cel puțin la fel de dinamic ca 2019, cu atât mai mult cu cât 2020 anunță extinderea „familiei”, prin redeschiderea localului de pe Calea Republicii.

Poate că nu știai (sau poate știai, dar îți reamintim) că…

  • Iubim animalele, drept urmare, poți veni la Ristretto cu animăluțul de companie. Dacă ești la plimbare prin zonă cu prietenul tău patruped și ți se face poftă de o cafea bună, intră cu încredere, noi vom fi bucuroși de oaspeți!
  • Ciocolata noastră caldă nu conține stabilizatori, amidon sau ulei de cocos, conținutul de zahăr este mic, lăsând spre savurare doar gustul autentic al ciocolatei belgiene.
  • Ieși la cafea cu cei mici! La Ristretto copiii pot savura alături de tine o „cafea” special gândită pentru ei, pe bază de lapte de migdale, sirop de agave și cacao.

 

Ristretto
Locația: Piața Unirii, nr. 5
Rezervări: 0799 112 200
facebook.com/RistrettoRo/
www.ristrettocaffe.ro