10 motive să poposești la Ristretto toamna aceasta

de |

Cafeaua e motorul care ne pune în funcțiune zi de zi. Cei de la Ristretto știu asta, drept urmare îți prezentăm 10 motive pentru care merită să le treci pragul în acest sezon, 10 motive care te vor convinge că ei dețin rețeta unei toamne minunate!

  1. Locația. Situată în inima centrului istoric, în Piața Unirii nr. 5, cafeneaua își așteaptă oaspeții într-un salon cochet, decorat în stil Art Nouveau, în deplină armonie cu arhitectura zonei centrale, iar terasa generoasă îți oferă posibilitatea de a savura cafeaua într-un decor urban minunat.
  2. Programul. Pentru că dorește să fie mereu aproape de oaspeții săi, cafeneaua Ristretto te așteaptă de la primele ore ale dimineții, până spre miezul nopții, în zilele toride de vară și în cele geroase de iarnă, zi de zi, în plin concediu sau în preajma sărbătorilor.
  3. Meniu bogat, cu update periodic. Nu ai cum să te plictisești! De la popularele espresso, cappuccino și latte, la cheesecake, sendvișuri delicioase și arome de sezon, cu siguranță îți vei găsi… jumătatea, „gustul” pereche.
  4. Preparate vegane. Trebuie să știi că în meniul permanent există trei tipuri de lapte vegetal, care pot intra în componența unui smoothie lipsit de produse de origine animală. De asemenea, te poți bucura de gustări pe bază de vinete sau roșii cherry delicioase, humus ori guacamole.
  5. Ingrediente naturale, de cea mai bună calitate, imunitate de fier. Sistemul nostru imunitar e pus la încercare de zilele tot mai scurte și mai răcoroase, drept urmare un smoothie delicios, obținut din fructe și legume proaspete, presate la rece, îți poate oferi un moment de răsfăț, dar și o porție zdravănă de vitamine.
  6. Atmosfera. Nu ai cum să treci cu vederea atmosfera caldă, amabilitatea și bunul gust care te întâmpină în fiecare colțișor. O vizită la Ristretto nu este o simplă ieșire în oraș, este o experiență.
  7. Implicare activă în viața comunității orădene. Ai votat pe 26 mai 2019? Ai primit discount 26% la cafea! Ristretto încearcă să responsabilizeze comunitatea pe care a adunat-o în jurul său, implicându-se în momente-cheie din viața societății orădene.
  8. Parteneriate cu diverse manifestații culturale. Ristretto este prezent la diverse evenimente culturale din Oradea, cum ar fi TIFF sau TED.
  9. Discount pentru turiști pe baza Oradea City Card. Printre numeroasele beneficii ale cardului de turist se numără și discountul la delicioasa cafea din punctul zero al orașului, de unde pornesc toate expedițiile urbane.
  10. Cea mai bună cafea și nu numai. Te vei convinge singur!

 

 

Ristretto Caffé – Unirii
Piața Unirii nr.5, Oradea
Program: L-J 8:00 – 23:00, V 8:00 – 00:00, S 9:00 – 00:00, D 10:00 – 23:00