Ristretto 2.0

de |

Visul echipei Ristretto continuă

Născută din pasiunea pentru gust, povestea cafenelei Ristretto se scrie de mai bine de patru ani pe corso. Recunoscută, în primul rând, pentru cafeaua savuroasă, preparată într-o gamă largă de combinații și specialități, cafeneaua este preferată atât de orădeni, cât și de turiști, pentru că asigură o ambianță relaxantă, un interior intim și confortabil, cu accente moderne – toate acestea conferindu-i un aer rafinat. Cocheta cafenea de pe strada Republicii promite o cafea corectă, iar gustul inconfundabil al preparatelor a transformat-o într-un brand recunoscut și apreciat de toți cei care îi calcă pragul.

Povestea continuă, astfel că, în această toamnă, Ristretto inaugurează o nouă cafenea în Piața Unirii. Spațiul a fost renovat pentru a aduce un aer cosmopolit zonei istorice a urbei. Noua cafenea propune un design interior de actualitate, în care vor putea fi regăsite și elemente ce fac trimitere la farmecul cafenelelor de altădată.

Ristretto duce mai departe pasiunea pentru gust și tradiția în oferirea serviciilor de calitate prin personalul specializat și prin atenta selecție a produselor, cu care i-a obișnuit deja pe clienții săi. Pe lângă sortimentele de cafea, aceștia vor putea servi și aici preparate de tip bistro – gustări rapide şi deserturi delicioase.

Într-un oraș în continuă dezvoltare, cum este Oradea, care oferă o experiență estetică unică în materie de arhitectură, noua cafenea Ristretto va aduce un plus de eleganță și rafinament centrului istoric. Visul echipei Ristretto, de a educa și dezvolta cultura cafelei în plan local, se împlinește a doua oară, prin această nouă cafenea, a cărei inaugurare o așteptăm cu toții.