Origins Café – o să te surprindă plăcut!

de |

Oradea are un farmec aparte şi vibe-ul său devine tot mai atrăgător pentru turişti şi vizitatori. Uneori însă, parcă ai vrea să îţi savurezi cafeaua sau ceaiul într-un locşor drăguţ dar ceva mai restras, unde sa fie şi oameni dar fără agitaţie. Se poate? Uite că se poate. La Origins Café.

E unică plăcerea de a îţi savura cafeaua într-o cafenea altfel, plină de originalitate, care nu se compară cu locul tipic de cafea în lanț. Nu mă înțelege greșit, îmi place să beau o cafea bună şi în acele locuri, dacă se iveşte ocazia, dar există ceva diferit și interesant la cafenelele care nu fac parte dintr-un lanţ comercial. Data viitoare când cauţi o asemenea cafenea, încearcă Origins. O să te surprindă plăcut!

Terasă, căldură, pisici şi natură. Toate la Origins Café

Până să mergi acolo, hai să îţi spun de ce îmi place mie. Cafeneaua e tip terasă, cu multă lumină naturală, care instant creează o atmosferă plăcută. Mai ales după o zi sau o săptămână petrecută în birou, cu lumină artificială şi prea puţină natură. Am zis terasă, ceea ce ştiu că pe timp de februarie poate însemna frig, dar nu la Origins. Din două motive: terasa e închisă şi au un sistem de încălzire care funcţionează perfect. Zilele trecute, când termometrul arăta minus câteva grade, am fost să beau un ceai aromat. Până la plecare am şi uitat că afară încă nu e primăvară.

Ce îmi mai place mie în mod deosebit, e spiritul cafenelei. Orice loc de genul are imprimat puţin din sufletul oamenilor care îşi aduc contribuţia. Iar aici se simte o atmosferă relaxată, ca şi cum ţi-ai vizita nişte prieteni. Evenimentele faine nu lipsesc. Pe lângă nişte planuri de viitor, cum ar fi muzică live, în unele weekend-uri ai posibilitatea să vezi şi un show fain de improvizaţie cu actorii de la Studio Act.

Şi e musai să trec pe listă, ca mare iubitoare de animale, că cei de la Origins sunt pet friendly. Au şi nişte pisicuţe drăguţe, şi mai fac şi acte caritabile precum găzduirea târgurilor care ajută la strângerea fondurilor pentru animăluţe.

Deci, data viitoare când cauţi un loc care să fie altfel, du-te să vezi cum e pe la Origins. E uşor de găsit, dar dacă ai dubii, dă un search pe Google Maps.

Contact:
Adresa: Franz Schubert street no. 1
Rezervări: 0740 038 569
facebook.com/originscafeoradea/