Un simplu selfie îți poate aduce un voucher eMAG!

de |

Momentele speciale din viață sunt de neprețuit și ne place să le imortalizăm cu o fotografie, dar te-ai gândit vreodată că un selfie făcut în timp ce aștepți tramvaiul poate să îți aducă un premiu? Nu trebuie să fii la patru ace sau să aplici filtre profesionale, ne plac și fotografiile în care apari purtând uniforma liceului tău sau cămașa puțin șifonată după o zi grea de muncă. Te-am făcut curios?

Ce trebuie să faci:

  1. Caută Bannerul SYKES – Work. Learn. Grow în stațiile de tramvai din oraș;
  2. Fă-ți o fotografie/selfie cu unul din bannere;
  3. Postează fotografia pe contul tău de Facebook sau Instagram. Tu decizi dacă sub forma unui story sau ca simplă postare:
  4. Dă de veste organizatorilor cu tag @SYKESRomânia și hashtag #SYKESOradea, ca să știe că și tu te-ai înscris în cursă.

Premiile sunt puse la bătaie de SYKES Oradea pentru a promova deviza acestei companii: Work-Learn-Grow. La SYKES te poți dezvolta atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere personal, deoarece compania pune accentul pe angajații săi, având un plan de carieră bine definit. Astfel, muncești, înveți și crești într-un mediu competitiv, tânăr, unde Agentul poate deveni Mentor după șase luni, iar prin perfecționare, aniversarea de un an poate fi sărbătorită cu o aplicare pentru postul de Team Leader.

Poți câștiga:

Premiul I – voucher eMag în valoare de 400 lei

Premiul II – voucher eMag în valoare de 200 lei

Premiul III – voucher eMag în valoare de 100 lei

Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul site-ului www.randoom.org și vor fi anunțați în data de 8 noiembrie 2019 printr-o postare pe paginile de Facebook și Instagram ale SYKES România.

Grăbește-te! Concursul se desfășoară în perioada 16 octombrie – 6 noiembrie 2019, iar unul din voucherele eMag poate fi chiar al tău!

Pentru mai multe detalii, te invit să parcurgi regulamentul oficial al concursului chiar aici.

Spor la fotografiat!