Carrefour ERA, mai aproape de tine prin Bringo și Gurmandio

de |

Timpul este cel mai prețios amănunt al omului modern, mereu preocupat și prins în activitățile sale zilnice. Experimentăm asta și la Oradea, un oraș în puternică dezvoltare. În aceste condiții, cumpărăturile sau gătitul pot deveni adevărate curse contra cronometru, provocări zilnice pe care le rezolvăm pe repede înainte. Carrefour ERA vine în sprijinul orădenilor, ajutându-i să economisească timp și energie, livrându-le direct la domiciliu cele mai îndrăgite produse, prin intermediul aplicațiilor Bringo și Gurmandio!

Bringo pentru cumpărăturile de care ai nevoie…

Vrei să pregătești pastele tale preferate și observi că ai uitat să cumperi sos de roșii ori ai de gând să încerci o nouă rețetă și îți lipsesc mai multe ingrediente? Sau pur și simplu nu ai timp pentru cumpărăturile săptămânale? Sună cunoscut, nu-i așa? Instalându-ți aplicația Bringo pe smartphone-ul tău, Carrefour îți livrează acasă orice ai nevoie pentru casa și familia ta: produse alimentare de toate felurile, chiar și fructe și legume proaspete, băuturi alcoolice și nealcoolice, gustări dulci și sărate, produse de curățenie și de îngrijire personală, ba chiar și jucării, electrocasnice mici sau hrană pentru animale. Adaugi în coșul de cumpărături tot ce ai nevoie, plasezi comanda, iar în 90 de minute vei primi coletul la tine acasă.

Gurmandio pentru mâncare proaspăt gătită!

De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clienții din Oradea pot comanda o varietate mare de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale partenere, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă și plata online). Intră pe www.gurmandio.ro, introdu orașul și adresa, după care selectează cel mai apropiat magazin Carrefour. Partea cea mai dificilă e să alegi din atâtea variante apetisante, potrivite pentru toate mesele principale ale zilei: sendvișuri pentru micul-dejun, ciorbe și meniuri pentru prânz sau cină, inclusiv cel mai gustos pui rotisat din Oradea, deserturi și răcoritoare, pe scurt, tot ce-i mai bun din bucătăria internațională și tradițională.

Carrefour Oradea ERA angajează!

Cum în spatele reușitelor stau oameni dibaci, Carrefour Oradea ERA caută colegi care să pună lucrurile în mișcare, într-un mediu atractiv și competitiv. Posturile disponibile în magazin sunt:

– asistent vânzări electrocasnice
– bucătar
– lucrător comercial
– casier comercial
– lucrător recepție marfă