Interviu cu Dan Gligor, Team Coordinator SYKES Oradea – De la agent la Team Coordinator

de |

Compania SYKES și-a început activitatea în România în 2010 în Cluj-Napoca, extinzându-se mai apoi în Sibiu, Oradea și Brașov. Alături de centrele din cele patru orașe, există și o comunitate considerabilă de angajați care lucrează de acasă.

Am discutat cu Dan Gligor, Team Coordinator în SYKES Oradea și am aflat cât de important este un plan de dezvoltare și orientare în carieră bine pus la punct și cât de mult contează ca o companie să pună accent pe angajații săi și pe evoluția lor.

Î: Când ți-ai început cariera în SYKES Oradea?

D.G: M-am angajat în SYKES în Aprilie 2016. Am făcut parte din echipa cu care s-a deschis site-ul de la Oradea.

Î: De ce ai ales să faci parte din SYKES Oradea?

D.G: Într-un fel SYKES m-a găsit. Am fost abordat de către echipa de recrutare în cadrul primei tranșe de angajări. Având în vedere că Oradea nu avea foarte multe oportunități de dezvoltare, în care să îmi pot pune în aplicare atât cunoștințele tehnice cât și cele de limbă engleză, am decis să accept. Am descoperit foarte repede că am făcut alegerea potrivită.

Î: Care a fost parcursul tău în companie în acești 3 ani?

D.G: Fiind la început, am avansat destul de repede. Înca din perioada training-ului am promovat pe poziția Mentor, iar după 3 luni am promovat din nou, pe poziția de Team Leader. Timp de 2 ani am coordonat 2 echipe, pe una dintre ele am crescut-o de la zero. Apoi am avansat pe poziția de Team Coordinator, pe care o ocup în prezent. De asemenea, pot să spun că de fiecare dată când am aplicat pentru un rol, am și promovat, 100% rată de succes.

Î: Ce îți place cel mai mult în cadrul companiei și ce anume te motivează să rămâi alături de SYKES Oradea?

D.G: În primul rând, în cadrul colectivului, toți suntem de vârste apropiate. Am legat multe prietenii în cei 3 ani și mi s-a dovedit că munca în echipă este indispensabilă într-o companie. Oamenii din SYKES sunt tineri, ambitioși, muncitori, serioși dar și foarte prietenoși. Este o plăcere sa lucrezi cu ei. În al doilea rând, un alt aspect pe care îl apreciez foarte mult este politica ușilor deschise. Indiferent unde apelezi, de la pozițiile de baza pana la cele mai înalte, mereu se dă dovadă de disponibilitate, îndrumare și transparență.

Î: Ce planuri de viitor ai în cadrul companiei?

D.G: Am descoperit că am înclinare pe partea de Management și Leadership, intenționez să adun în continuare experiență pe poziția actuală de Team Coordinator și să continui să îmi dezvolt calitățile necesare pentru a aplica pe o poziție de Account Manager într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Dan este un exemplu concret, în care ambiția, perseverența și dorința de dezvoltare te ajută să urci pe scara ierarhică într-o companie multinațională, să-ți descoperi și să-ți fructifici calitățile tehnice, dar și pe cele personale.

Dacă te interesează o oportunitate în cadrul companiei SYKES Oradea, poți vedea mai multe detalii aici.

Puteți urmări SYKES România si pe Facebook sau Instagram.