Cum poți evolua în SYKES Oradea?

de |

Dacă ești în căutarea unei companii în cadrul căreia te poți dezvolta atât din punct de vedere profesional cât și din punct de vedere personal, SYKES Oradea pune accentul pe angajații săi, având un plan de carieră bine definit.

Majoritatea angajaților își încep drumul profesional ca agent. Responsabilitatea lor principală fiind să ofere suport tehnic clienților și să îi ajute în rezolvarea eventualelor probleme întâmpinate cu produsele achiziționate. După 6 luni de la angajare, se poate avansa la poziția de Mentor. Aceasta presupune ca ei să își dezvolte abilitățile tehnice, să cunoască în detaliu produsele și să ofere suport echipei. De asemena, cunoașterea proceselor și procedurilor este un criteriu important în poziția de Mentor.

O altă oportunitate este poziția de Quality Analyst (Analist de Calitate) care presupune monitorizarea muncii colegilor și oferirea de feed-back pentru îmbunătățirea modului de lucru, îmbunătățirea punctelor de interes și susținerea diverselor traininguri specializate pe produse și dezvoltarea abilităților de comunicare, relaționare și rezolvare a problemelor.

După 12 luni, agenții pot aplica pentru poziția de Team Leader, care presupune coordonarea echipei, se asigură că punctele de interes sunt atinse, pregătește rapoarte și stabilește orarul agenților. O dată pe an, compania organizează un training special pentru Team Leaders sau pentru cei care doresc să ocupe această poziție în viitorul apropiat, pregătindu-i pentru acest pas. De asemena, o dată cu câștigarea experienței și a aptitudinilor de Leader, următoarea treaptă este cea de Team Coordinator, care coordonează echipa de Team Leaders și raportează direct Account Managerului.

Un exemplu concret de evoluție în SYKES Oradea, îl reprezintă Simona Abrudan, care s-a alăturat companiei în 2016. După 3 luni ca Agent, Simona, a avansat pe poziția de Analist de Calitate, iar dupa o experiență de 1 an în acest rol, a decis sa facă o schimbare și acum ocupă poziția de Analist de Date. Am întrebat-o pe Simona de ce a ales să se alăture SYKES Oradea: ”Colectivul, mediul de lucru, posibilitățile de creștere și învățare profesională și diversitatea în activitate. Inițial nu știam prea multe despre SYKES, așa că nu am avut așteptări. Am aplicat la recomandarea unei prietene din cadrul firmei și pentru mine clar s-a dovedit un mediu prielnic în care am primit sprijin în fiecare inițiativă.”

Munca fiecărei persoane este recunoscută și eforturile apreciate, iar dacă ești în impas, ai o întreagă echipă pe care te poți baza. Ca planuri de viitor, Simona vrea să crească departamentul de Analiză de Date, care a început cu o singură persoană, iar acum departamentul numără 3 specialiști. Domeniul este unul relativ nou și oferă o sumedenie de oportunități de învățare și dezvoltare în cadrul companiei.

Dacă te interesează o oportunitate în cadrul companiei SYKES Oradea, poți vedea mai multe detalii aici.

 

Despre SYKES România și SYKES Global

SYKES și-a început activitatea în România în 2010 în Cluj-Napoca, extinzându-se mai apoi în Sibiu, Oradea și Brașov. Alături de centrele din cele patru orașe, există și o comunitate considerabilă de angajați care lucrează de acasă.

Clienții companiei pe teritoriul României, provin în procent de 60%-70% din sectorul tehnologic și a produselor electornice. În plus, expertiza companiei se întinde și pe sectorul telecomunicațiilor, portalurilor de internet și a celor de călătorie.

Principalele limbi straine acoperite de SYKES România sunt italiană, spaniolă, germană, franceză, portugheză, maghiară, greacă și limbi adriantice.

SYKES Global

Compania SYKES a fost înființată în anul 1977 în Charlotte, Carolina de Nord de către John Sykes. A început cu 3 anagajați, iar în momentul de față, în cadrul companiei, lucrează peste 55.000 de oameni din 70 de locații din toate colțurile lumii.

Cultura SYKES s-a construit în jurul ideii de comunitate și familie, concentrându-se pe îmbunătățirea mediului de lucru, a tehnologiilor utilizate și a modului de lucru.

În prezent, CEO-ul companiei Chuck Sykes continuă să dezvolte o cultură organizațională în care pilonul principal este grija pentru cei din jur.

Puteți urmări SYKES România si pe Facebook sau Instagram.