De la CASĂ la ACASĂ cu Thermal Technology

de |

Puține sunt momentele ce se pot compara cu bucuria mutării în propria ta casă. Mobilarea, utilarea fac parte din transformarea unei case într-un cămin, dar procesul e desăvârșit abia când în casă e… căldură.

Căldura de acasă…

În casă e căldură când toată familia trăiește în armonie, e căldură când toți ce dragi se adună în jurul mesei cu orice ocazie, nu doar de sărbători. Căldura sufletească e cea care ne bucură viața și tot așa un bun sistem de încălzire bucură și însuflețește întreaga casă.

Cum îți poate schimba căminul un sistem de încălzire inovator?

Compania orădeană Thermal Technology utilizează rezistențe din fibre de carbon, un material organic, revoluționar. Fibrele de carbon sunt emițătoare de căldură prin intermediul undelor infraroșii, dar acestea nu încălzesc aerul, ci numai corpurile solide. La rândul lor, acestea transferă căldura în ambianță, oferind condiții optime de confort pentru ocupanți. De altfel, Thermal Technology este o companie inovatoare în domeniul sistemelor de încălzire, singura cu competențe notabile și vastă experiență în aplicațiile fibrei de carbon ca element încălzitor. Studiile și testele au demonstrat că această invenție asigură nu doar economie și eficiență termică, ci și grijă pentru mediul înconjurător, pentru ca generațiile ce vin să moștenească o natură ocrotită.

Beneficile fibrei de carbon în sistemele de încălzire:

Siguranță – fibra de carbon utilizată oferă siguranță electrică deplină, fără emisii electromagnetice, având rezistență la foc și rezistență mecanică.

Eficiență maximă – căldura este distribuită uniform. De asemenea, nu există emisii de CO2, iar garanția acoperă până la 15 ani de funcționare, astfel ca tu și cei dragi să vă puteți bucura de confort desăvârșit și de clipele petrecute împreună, de tot ceea ce contează.

Economic pe termen lung – nu se uzează, așadar nu necesită mentenanță. În plus, datorită rezistivității mari a fibrei de carbon, generarea energiei termice se face rapid și eficient, permițând economii importante de energie electrică. Acest fapt garantează un consum mai mic cu 25% față de încălzirea cu conductori din cupru.

Vești bune de la Thermal Technology!

Compania a lansat noul site, care cuprinde acum toate produsele lor. Accesând thermaltechnology.ro vei descoperi cum îți poți transforma și tu casa în „acasă” printr-un sistem ce susține eficiența termică și energetică.

Nu doar casa ta poate fi transformată total prin această tehnologie, Thermal Technology oferă soluții și pentru muzee, pentru lăcașurile de cult unde exponatele și elementele decorative au nevoie să fie protejate, dar și pentru companiile care vor să îi facă pe angajați să se simtă ca acasă. Descoperă pe noul site toate detaliile!