Sărbători de poveste la Crinul Alb

de |

Trăiește clipe de neuitat alături de cei dragi, la Restaurantul Crinul Alb, unde îți vei purta simțurile într-un itinerar culinar în care poți savura mâncărurile specifice bucătariei mediteraneene, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei. Restaurantul are o capacitate de 250 de locuri, dispuse pe 4 niveluri, cu o priveliște pitorească asupra râului Crișul Repede. Restaurantul Crinul Alb te invită să petreci primele clipe din noul an în acest cadru de poveste, cu un meniu special și o ambianță în care buna dispoziție e la ea acasă.

4 motive să sărbătorești noaptea dintre ani la Crinul Alb:

  1. Locație cochetă, ultracentrală, cu cea mai bună poziționare pentru a vedea spectaculosul foc de artificii ce va pune stăpânire pe cer la miezul nopții. Totul în timp ce tu ciocnești o cupă de șampanie cu prietenii ori familia, pe una din terasele acoperite și încălzite.
  2. Meniul bogat și diversificat va satisface toate așteptările. De la ospăț nu vor lipsi terina din mușchi de porc cu fistic, ruloul din file de păstrăv cu gălbiori, învelit în panceta cu sos de lămâie sau involtini din vițel de lapte cu ciuperci pitonci și prosciutto crudo. De asemenea, vei fi răsfățat cu un desert surpriză! Consultă aici meniul complet!
  3. Liber la distracție, cu open bar! Petrece-ți noaptea fără griji, totul este la discreție, de la apă, răcoritoare, cafea, până la sortimentele tale preferate de vin, bere, șampanie sau whiskey.
  4. Nicio petrecere fără muzică! Ambianța muzicală este asigurată de un DJ cu experiență în crearea unei atmosfere de excepție.

Locurile sunt limitate! Preț: 290 lei/ persoană

 

În plus, știai că…?

… Restaurantul Crinul Alb organizează petreceri corporate de final de an? Sărbătorește alături de întreaga echipă finalul unui an productiv.

… aici poți servi masa de Crăciun? Dacă dorești să servești masa festivă de Crăciun alături de toți cei dragi altundeva decât în propria sufragerie, Restaurantul Crinul Alb îți stă la dispoziție!

… poți profita de serviciul de livrare pentru a comanda preparate delicioase pentru mesele festive? Fă-ți timp și pentru tine comandând de la Crinul Alb cele mai apetisate preparate pentru masa de sărbători.

 

Pentru rezervări, informații sau livrare:
0722 548 433 (rezervări restaurant)
0733 107 861, 0259 417 731, 0359 461 111 (comenzi la domiciliu)
www.crinulalboradea.ro