De la turist la turist, ce să vizitezi în Oradea

de |

De la turist la turist, ce să vizitezi în Oradea.

Oradea, capitala Art Nouveau și a băilor termale, începe să fie tot mai vizitată și în același timp lăudată pentru unicitate ! Turiști din întreaga țară și nu numai recunosc spiritul aparte al orașului, energia și căldura oamenilor ce îl alcătuiesc. Din fericire orașul nostru poate fi vizitat în oricare anotimp, așadar chiar și iarna locurile preferate de turiști pot fi vizitate cu încredere, desigur împreună cu câteva dintre particularitățile sezonului.

Sandra Stoicovici, autoarea blogului littlestoriesofmylife.com a fost recent într-o vizită în orașul nostru și a povestit într-un articol despre impresia pe care i-a lăsat-o orașul și despre ce să vizitezi în Oradea:

· Palatul și Turnul Primăriei

· Cetatea Oradea

· Complexul Episcopiei Romano-Catolice

· Teatrul de Stat Regina Maria

· Palatul Vulturul Negru

· AquaPark NYMPHEA Wellness and Fun

Desigur după o zi lungă în care ați străbătut orașul cu siguranță veți avea poftă de mâncare, așadar câteva locuri unde puteți lua masa sunt · Crinul Alb, cunoscut pentru pastele și pizza servită.  Ristretto, pentru un mic dejun rapid și o cafea excelentă. Pentru a vă caza pe durată vizitei sunt nenumărate opțiuni, atât în Oradea cât și la doar câțiva kilometrii distanță, în stațiunea Băile Felix.

Aceste sunt recomandările celor ce au vizitat deja Oradea, sperăm ca aceste informații să vă fie de folos și desigur, vă așteptăm cât mai curând să ne vizitați orașul!

Articol realizat de Dalia Vidican.

Fotografie:.instagram.com/adamfreundlich/