Culorile toamnei în ceașca de cafea Ristretto

de |

Culorile toamnei în ceașca de cafea Ristretto

 

Toamna este asemenea unui artist care transformă întregul oraș într-un tablou plin de culoare. Deși aceste culori vestesc sfârșitul sezonului cald, ele nu seamănă tristețe în sufletele celor care pășesc pe covorul arămiul al frunzelor. Cu ultimele puteri, soarele ne mai oferă din căldura lui, dar această căldură nu dispare niciodată din ceștile așezate cu mare grijă în faţa oaspeților care aleg să-și petreacă pauzele la Ristretto.

Odată aleasă, terasa cafenelei situată pe strada Republicii păstrează ceva din atmosfera estivală, singurele elemente care anunță schimbările de temperatură sunt păturile care învelesc cu gingășie oaspeții. Latte-urile: beetroot sensation (latte cu sfecla, ghimbir, lapte vegetal), matcha latte (pudra de ceai verde), latte-ul cu apple pie (cu scorțișoară) și latte-ul cu miere și scorțișoara reușesc să surprindă gustul și culoarea acestui anotimp.

Alături de latte-uri, regăsim și o selecție de ceaiuri 100% naturale care, datorită gustului, reușesc să încălzească trupul și spiritul celor care decid să se bucure de ele. Cum vorbim despre toamnă, nu putem să trecem cu vederea gustul ciocolatei calde, motiv pentru care, Ristretto propune combinații de gusturi menite să transforme pauza într-o experiență aparte, o experiență care în viitor te va face să revi în acest spațiu în care mirosul cafelei se contopește cu buna dispoziție.

 

Articol realizat de: Sebastian Ferchi