Ce poți face în Oradea, în weekendul 23-25 iunie?

de |

Ce poți face în Oradea, în weekendul 23-25 iunie?

Prin intermediul Ghid Local Oradea, îți recomandăm câteva dintre cele care urmează să aibă loc în weekendul 23-25 iunie, 2017, deoarece dorim să te ținem la curent cu unele dintre cele mai frumoase și importante evenimente din orașul Oradea.

Dragii noștri orădeni, e vineri! Este una din propozițiile cele mai relaxante, pe care ne place să o citim/auzim. Indiferent de cât de grea a fost săptămâna care tocmai a trecut, putem să respirăm ușurați pentru că a sosit weekendul. Cu siguranță avem nevoie de aceste zile pentru a ne reîncărca bateriile, și pentru a ne pregăti de următoarea săptămână de muncă. Noi, echipa Ghid Local Oradea, vrem să ne asigurăm că profitați la maxim de weekendul care ne așteaptă, am făcut o listă cu evenimente din Oradea care v-ar putea capta interesul. Sperăm ca lista să vă fie de ajutor și nu uitați să vă bucurați la maxim de fiecare moment. Carpe diem!

Vineri, 23 iunie

11:00 Evenimente în cadrul Zilelor Sfântului Ladislau. Deoarece în această săptămână au loc Zilele Sfântului Ladislau, și vineri va fi o zi plină de evenimente care sunt organizate în cadrul acestui festival. Vor fi: expoziții de obiecte din zona Hajdu-Bihar, târg meșteșugăresc, demonstrații de meșteșuguri și 4 concerte. Programul îl puteți găsi aici.

20:00 Terrace Sessions /w Andrish + High Phobia [minimal techno]- Moszkva Kavezo

22:00 Reggae Nation Live Music and Performance – Moszkva Kavezo

Sâmbătă, 24 iunie

Evenimente în cadrul Zilelor Sfântului Ladislau
11:00 ♡Festivalul pentru Copii Arcadia | încă 2 săptămâni de poveste♡- Teatrul Regina Maria
19:00 Syn Ze Sase Tri / Diseased Mind – Moszkva Kavezo

Duminică, 25 iunie

Evenimente în cadrul Zilelor Sfântului Ladislau
11:00 ♡Festivalul pentru Copii Arcadia | încă 2 săptămâni de poveste♡- Teatrul Regina Maria
20:00 Aplauze Pentru LENA – Teatrul Artemotion

Vă dorim ca weekendul 23-25 iunie să fie fantastic!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Dacă doriți să vizualizați evenimentele care au loc în orașul nostru, în fiecare zi: https://ghidlocal.com/oradea/evenimente/

Fotografie realizată de Ștefi Curila Photography