Arta și savoarea se întâlnesc la The Spot

de |

Arta și savoarea se întâlnesc la The Spot.

Cum? Nu ați auzit? În 17 iulie are loc deschiderea celui mai fierbinte loc în materie de cafea și deserturi. Un coffee house care își propune să fie pulsul zilei pentru orădeni: The Spot by Sweet Magnolia. Cafeneaua va fi situată în centrul orașului, mai exact în Piața Unirii, nr 5.

Cafeaua este mai mult decât o simplă băutură, este o artă. Pentru a savura cea mai bună cafea, aceasta va fi pregătită de către Iulian-Ionuț Florea, barista. Armonia gustului va fi asigurată de gustoasele produse de cofetărie, care vor fi create de Laura Țârlea.

Proiectul îi are în componențe organizatorică și pe cei de la Yume Coffee Roaster, care sunt recunoscuți ca specialiști în ceea ce privește cafeaua. De asemenea, deschiderea acestui coffee house este posibilă și cu ajutorul celor de la Barista School.

Veți întâlni o atmosferă plină de profesionalism, dar căreia nu îi lipsește pasiunea. Arta și savoarea se întâlnesc la The Spot by Sweet Magnolia, în cafelele de specialitate și deserturile delicioase care garantează să vă îmbunătățească starea de spirit.  Preparatele dulci sunt perfecte pe cont propriu, dar când sunt servite lângă o cafea de calitate, sunt de-a dreptul excepționale.

Dacă vrei să experimentezi și tu tot ce mai bun în materie de cafea și desert, nu uita că din 17 iulie, The Spot by Sweet Magnolia te așteaptă cu produse de înaltă calitate, într-o atmosferă pe măsură.

Date de contact:

Adresă: Piața Unirii nr 5
Facebook: TheSpot
Telefon: 0745769624