Trei metode inedite de a te relaxa

de |

Trei metode inedite de a te relaxa

De cele mai multe ori alegem variantele cele mai simple, cele care sunt la îndemână, pentru a ne relaxa sau pentru a scăpa de o tensiune care ne transformă ziua în ceva ce nu ne dorim. Cu toate acestea, nu toate metodele asigură un efect sigur, dar ce poate fi sigur este că activitățile pe care urmează să le propunem pentru dumneavoastră vă scot din zona uzualului și vă ajută să eliberați de tot și să îmbrățișați relaxarea.

1.Karting

Puțin știu că în Oradea există o pistă de karting. Aici, micile mașini a căror putere este de șapte cai reușesc să ridice adrenalina și să trezască spiritul de competiție într-o secundă. Sigură din punct de vedere al accidentelor, pista nu face altceva decât să îți impună autodepășirea mentală și fizică. Dacă alegeți ca și activitate în familie, carturile sunt potrivite atât celor mari cât și celor mai mici, astfel că se pot realiza campionate și clasamente asemenea marilor curse, devenind pentru câteva minute pilot de curse. Tarifele diferă în funcție de timpul și kartul folosit.

2. Tir cu arcul

Aici îndemânarea și precizia trebuie supraalimentate. Arcul a reprezentat pentru omenire începutul expansiunii teritoriale, ca în prezent să devină acel obiect care îți poate aduce relaxare, sau medalii la campionatele locale, naționale, mondiale. Deși pare dificil, tirul cu arcul este o activitate potrivită tuturor, indiferent de vârstă, motiv pentru care o recomandăm ca și activitate în familie.

3. Tir cu arma de foc

Arma reprezintă responsabilitate și putere în același timp. Poligonul de tragere din Oradea reprezintă locul în care, cel mai probabil, este eliberat cel mai mult stres, trasul cu arma de foc fiind considerată de cei care practică această activitate cea mai relaxantă. Desfășurată în condiții optime și sigure, sub atenta supraveghere a specialiștilor, trasul cu arma de foc reușește în câteva secunde să te determină să ieși din zona sigură în care te afli și să depășești granițele mentale și fizice.

Indiferent de ce alegi, toate cele trei variante de relaxare sunt mai mult decât un simplu joc, ele punându-ți mintea și corpul la treabă, dar indiferent de cât de greu ar părea, ele reușesc să relaxeze și să transforme o zi banală într-o întreagă aventură.

 

Articol realizat de: Sebastian Ferchi