The BIG Picnic 2019, mai colorat și mai dinamic

de |

Anul acesta festivalul se mută în Parcul din Cetate (intrarea de pe strada Griviței) și va avea loc în perioada 30 august – 1 septembrie.

Noua locație aduce cu ea mai multe noutăți, printre care zona Vinyl Lounge, unde doi DJ vor mixa muzică de pe viniluri pentru o atmosferă relaxantă pe timpul zilei. Odată cu venirea nopții zona de viniluri se va transforma într-un loc de petrecere. Pe scena live vor concerta Toulouse Lautrec, Byron, Vița de Vie – acustic, Soul Serenade, Melting Dice, Rockabella dar și trupe locale, Astro Generale și Falling Heads.

Laitmotivul acestei ediții este viața activă și sănătoasă. Astfel vor exista zilnic diverse clase de fitness și discuții pe teme medicale de interes general. Partenerii noștri de sănătate vor pune la dispoziția participanților un set de examinări pentru a afla starea de sănătate și pentru a le da sfaturi. Sâmbătă și duminică, începând cu ora 10, invităm participanții să ia parte la cea mai mare clasa de bodyART din Oradea, un tip de antrenament care combină mișcările de yoga cu exercițiile dinamice. Atelierul este facilitat de Balance Fit.

Din program nu lipsesc activitățile pentru copii. Cei mici se vor putea bucura de zona celor de la Atelierul Zânei, activități la standul Cair Paravel, educație financiară oferită de BCR și își pot testa abilitățile de jonglat la standul celor de la Juggler. Așteptați să participe la activități sunt și adulții pentru că #totisuntemcopii.

Pasionații de lectură sunt așteptați de Asociația Salvatorii de Cărți să împrumute cărți din biblioteca de la standul lor. Dacă vă îndrăgostiți iremediabil de vreun titlu, puteți lăsa altă carte la schimb. Suntem un eveniment pet-friendlyi, anul acesta chiar aducem noi căței cu care te poți juca, poți învăța ce înseamnă să ai un animal de companie și chiar poți să
adopți unul dintre cățeluși cu ajutorul Asociației Animal Shields Oradea. Participanții sunt încurajați să vină cu păturica la ei și să facem #impreuna un picnic minunat.

Programul complet se poate consulta pe pagina thebigpicnic.ro