Rachete și mingi de tenis pe zgura orădeană

de |

Rachete și mingi de tenis pe zgura orădeană

Tenisul a devenit, odată cu succesele jucătorilor români la turneele de grand slam, un sport din ce în ce mai iubit, iar cei care-l urmăresc în fața ecranelor au șansa de a trăi emoția unei competiții live pe terenurile orădene.

Prognoza meteo anunțată în acest weekend nu este potrivită evenimentelor care se desfășoară în aer liber, dar cu toate acestea, Clubul Sportiv Municipal (CSM) invită iubitorii de tenis la Turneul dedicat jucătorilor veterani, dotat cu „Cupa Municipiului Oradea”. Turneul se desfășoară pe terenurile de tenis de lângă Arena Antonio Alexe, în perioada 20 – 22 iulie.

Competița a ajuns la a XIV-a ediție, numărul participanților fiind de aproximativ 60 de jucători, veniți din toată țara. Concursul este de grad 5, fiind împărțit în următoarele categorii de vârstă: femei 35 – 55 de ani și bărbați 35 – 70 de ani. Meciurile se desfășoară pe zgură.

Orădenii care se hotărăsc să ia parte la acest turneu vor avea șansa de a vedea meciuri antrenante, jucătorii practicând acest sport cu entuziasm.

 

Articol realizat de: Sebastian Ferchi