Teatrul Regina Maria se implică în campania „Artiștii pentru Artiști”

de |

Teatrul Regina Maria se implică în campania „Artiștii pentru Artiști”

Teatrul Regina Maria se alătură și în acest an campaniei naționale „Artiștii pentru artiști”, susținută de UNITER. Campania, inițiată în anul 2002, este un program anual, cu derulare continuă, dar care are ca punct de vârf intervalul martie – aprilie. Scopul acestui demers este acela de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru artiștii vârstnici cu probleme de existenţă şi sănătate din toată ţară.

Spectacolul Teatrului Regina Maria care va participa la aceast program este „SUFOCARE (JURNALUL UNUI SINUCIGAȘ CRONIC)”, de Chuck Palahniuk, regia Ovidiu Caița, care se va juca sâmbătă, 31 martie, de la ora 19:00, la Sala Mare (cu publicul pe scenă). Orădenii au demonstrat încă o dată că sunt alături de artiști deoarece biletele la spectacol deja s-au vândut.

Suma provenită din vânzarea de bilete va fi redirecționată către FONDUL DE SOLIDARITATE TEATRALĂ (în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei) unde se pot vira și donațiile şi sponsorizările.