Sporturi pe care le poți practica în Oradea

de |

Sporturi pe care le poți practica în Oradea.

Gama de sporturi pe care le poți practica în Oradea este diversă, și toate oferă doar aspecte pozitive vieții. Practicând sportul nu doar de performanță, ci și ca hobby orădenii pot accesa terenuri destinate fotbalului, baschetului și handbalului. Haide să aflăm împreună ce sporturi poți practica în Oradea. Pentru cei captivați de tehnologie am pregătit ceva special.

Terenurile de baschet la care au acces orădeni sunt aflate pe malul Crișului Repede, la sala Antonio Alexe, în parcul Muncitoresc, Orășelul copiilor și pe terenurile din campusul Universității Oradea.

Fotbal
Despre fotbal și unde se poate juca, am vorbit și în acest articol.
Fotbalul American se practica la baza sportivă a Universității din Oradea.

Ping-pong.
Ping-pong-ul, un sport accesibil oricui, în care dinamismul și concentrarea se îmbină cu distracția. Desigur, distracție și pasiune trebuie să pui în orice sport pe care îl practici. Mesele disponibile pentru ping-pong sunt atât amplasate în exterior, în Parcul Petofi Șandor. În interior le puteți găsi la Casa de cultură.

Tenis
Tenisul este un alt sport la care au acces orădeni pentru a-l practica, ori pentru a încerca senzația jocului și a-l transforma în hobby. Terenurile disponibile se află lângă sala Antonio Alexe, în apropierea gării și în spațiul sportive al Universități din Oradea.

Alte sporturi

Câteva ore de Billiard, Darts și Bowling le poți practica la în diferite locuri din zona de centru a orașului.

Parcuri destinate iubitorilor de skateboard, roller și bikes sunt Orășelul copiilor, Parcul Muncitoresc și Olosig. În oraș sunt destul de multe piste amenajate special pentru iubitorii acestor sporturi.

Pasionații de arme au ocazia de a-și pune în aplicare exercițiul tragerii cu arma la ținte. Nu te îngrijora, nu e nimic periculos. Țintele sunt bucăți din inox. Tirul sportiv se practică la Clubul Sportiv Universitatea și Poligon Tragere.

Adori culorile și micile rivalități cu prietenii? Atunci locul ideal unde să ieșiți, și să faceți mișcare este o sesiune de paintball.

Plimbările prin oraș te pot îmbia cu locuri destinate jocurilor de masă. Pentru că și sportul minții trebuie antrenat, poți să ieși cu prietenii să joci șah sau alte jocuri interesante, în orice parc, dacă e vreme bună afară.

Iată-ne ajunși la iubitorii de tehnologie și sport. Vă puteți bucura de o zi total inedită jucând laser tag, un sport în care armele au senzori cu lumini pentru a nimeri țintele de pe vestele pe care le poartă rivalii. E o experiență unică, te distrezi și în același timp faci și sport.

Desigur că în categoria sporturilor pe care le practici în Oradea sunt și sălile de sport, cu antrenamentele specifice și sălile de dans. 

Tu ce sport practici?