Soluţia perfectă de încălzire pentru căsuţa din Târgul de Crăciun

de |

Soluţia perfectă de încălzire pentru căsuţa din Târgul de Crăciun!

Sfârşitul de an aduce bucuria Sărbătorilor de Iarnă, şi mai ales, a mult aşteptatului Târg de Crăciun din oraş. Luminiţe, patinoare, vin fiert şi muuulte căsuţe drăguţe ale participanţilor la târg. Totul pare feeric şi frumos, mai puţin pentru cei care trebuie să stea toată ziua în frig în căsuţele din târg. Iar dacă eşti unul dintre vendorii de la Târgul de Crăciun, sigur ştii la ce ne referim.

Oricât de frumoasă ar fi căsuţa pe dinafară, ce te faci cu frigul dinăuntru? Soluţia este foarte simplă! Închiriezi COVORUL ÎNCĂLZITOR de 350W, de la GeniusCarbon. Căsuţa din Târg va beneficia de o sursă de căldură pe care o poţi regla după cum doreşti.

Covorul încălzitor este deosebit de rezistent şi impermeabil, fiind o soluţie ecologică. Cel mai important aspect însă este faptul că aceşt covor care utilizează firba de carbon ca rezistenţă electrică, este o soluţie deosebit de economică. Covorul încălzitor de 350W de la Carbon este doar una dintre aplicatiile unui brevet cu acoperire internaţională.

Dacă tu sau cineva cunoscut ţie va fi prezent la Târgul de Crăciun cu o căsuţă, nu ezita să apelezi la noi pentru a îţi oferi toate informaţiile de care ai nevoie pentru a avea un Crăciun Călduros!

Produsele GeniusCarbon reprezintă  soluţia perfecta de încălzire pentru confortul căminul tău, şi nu numai. Cele mai bune şi fiabile sisteme de încălzire pentru orice tip de locuinţă, sau spaţii mai mari, de la apartament, o casă, birouri, sau chiar un muzeu, Carbon are sistemul perfect de încălzire pentru fiecare.

Nu ezita să ceri mai multe informaţii la:
Nr. Telefon: 0359 800 893
Adresă: Borș, 417075, Parc Industrial Borș, Nr. 1C, jud. Bihor, Romania
Site: www.thermaltechnology.ro
E-mail: [email protected]