Satul de vacanţă Vârtop – încearcă o vacanţă altfel!

de |

Satul de vacanţă Vârtop – încearcă o vacanţă altfel! 

Februarie nu e tocmai o lună dragă turiştilor. Azi vă provocăm pe toţi cei care căutaţi o distracţie altfel în timpul weekend-ului, sau care credeţi că luna februarie nu are are nimic de oferit în materie de vacanţă. În ce constă provocarea? Să daţi o fugă până în satul de vacanţă Vârtop.

Sunt mai multe motive pentru care am alege această destinaţie pentru a petrece weekend-ul sau chiar o mini vacanţă. Câteva dintre motivele noastre:

Natură, natură, natură!

Satul de vacanţă Vârtop are peisaje spectaculoase. Şi drumul până acolo merită, pentru că nu doar veţi putea să faceţi cele mai faine story-uri pe Instagram, dar vă veţi şi încărca cu energia munţilor.

Sport şi distracţie!

De ce e greu de suportat ultima lună de iarnă? De obicei pentru că lâncezim prin casă, la căldură, nu facem mişcare şi ne plictisim. Toate acestea dispar dacă ajungi la Vârtop şi îţi pui schiurile în picioare, placa sau ce îţi place ţie mai mult. Chiar şi sania poate fi o formă de sport şi antiplictiseală. Iar aici găseşti: peisaje cu munți înzăpeziți, mult aer curat, zăpadă din abundență, pârtii frumos amenajate și distracţie.

Romantism sau adrenalină

Pentru iubitorii de adrenalină, oferta zonei este destul de atractivă: schi pe pârtie sau schi de tură, escaladă și rapel, speoturism specializat, cicloturism sau traseu via ferrata.

De Ziua Îndrăgostiţilor poţi alege să îţi duci iubita într-o plimbare romantic, cu săniile trase de cai sau puteţi admira din telescaunul pârtiei de schi, peisajul fascinant al Munților Apuseni. Aceeaşi idee e valabilă şi dacă sărbătoreşti #autentic Dragobetele pe 24 februarie.

În inima munților Bihor, la 1150 metri altitudine, în satul de vacanță Vârtop se poate ajunge ușor cu mașina, pe drumul național DN75.

Dacă eşti bihorean adevărat, musai dai un share la articolul acesta!