Vinuri catifelate, cafea și desert – exact pe gustul tău!

de |

Vinuri catifelate, cafea și desert – exact pe gustul tău!

ReWine… Dacă stau bine să ma gândesc wine bar-ul din centrul orașului pare a fi o oază de desfătare a simțului olfactiv pe care o descoperi aproape întâmplător. Odată ce ai gustat, și degustat, din vinurile lor cu texturi catifelate pline de arome ce-ți fac papilele să tresară de bucurie, vei dori sa nu mai pleci.
Cred că deja o mare parte din orădeni când se gândesc la vin știu că Rewine este locul unde vor găsi vinul care li se potrivește. E imposibil să nu găsești din cele aproape 400 de etichete pe care le dețin în portofoliu unul de care să te îndrăgostești, să vrei sa-l iei acasă și să te răsfeți după pofta inimii savurându-i complexul aromatic ce e exact pe gustul tau. Culmea!
Iar dacă nu știați că ReWine mai are pe lângă vinuri de calitate și alte produse menite să vă încânte simțurile, vă invit să încercați un espresso, un cappuccino, sau chiar un aeropress. Puteți să faceți asta înainte să mergeți la muncă sau la cursuri deoarece ei sunt deschiși de luni până vineri începând cu ora 8 am și va fi exact ce aveți nevoie pentru a vă începe ziua cu brio. Cafeaua pe care o folosesc, atât cea de origine cât și cea de blend, vă va trezi la viață cu parfumul ei îmbietor și îmbătător.
Mai e ceva, dar poate n-ar fi bine să vă împărtășesc acest lucru. Okay, am să vă spun totuși, deși cu o doză însemnată de reținere, deoarece aș vrea să fie secretul nostru. La ReWine au niște deserturi atât de delicioase încât dacă încerci unul vei mai cere cu siguranță încă două… poate chiar trei. Printre preferatele mele se numără: Apple Cake, Mousse de Lavanda și Trufele de ciocolata. Dar dacă nu sunteți mari amatori de dulciuri puteți oricând opta pentru un Overnight Oats care este unul dintre cele mai echilibrate mic dejunuri de care m-am bucurat în oraș.
Ar mai fi multe altele de povestit despre Rewine, însă vă invit pe toți să le treceți pragul și să descoperiți singuri ce vă place vouă mai mult savurând din toate bunătățile pregătite de ei. Poftă buna!