de |

La aproape un an de la inaugurare, după multe degustări și evenimente reușite la care au participat foarte mulți orădeni pasionați de vinuri de calitate, Rewine Bar își rezervă dreptul de a se considera un local cu totul deosebit. Cei care i-au călcat pragul au descoperit, pe lângă atmosfera plăcută și personalul profesionist gata în orice moment să satisfacă cele mai exigente doleanțe, o gamă de vinuri diversă ce se află într-o continuă expansiune.

Da. Rewine Bar este în esență un micro cosmos dedicat vinului de calitate, însă aici veți putea savura și alte „licori”. În fiecare dimineață de luni până vineri, între 08:00 și 10:00, barul are program de Happy Hour la cafea. Delicioasa băutură este pregătită de maestrul din spatele barului, barista Iulian-Ionuț Florea, cel care vă așteaptă pentru a vă delecta papilele cu arta din fiecare ceașcă, la propriu.

Seria degustărilor și a evenimentelor marca Rewine continuă și în 2017 cu Monday Wine Day, curs inițiatic dedicat doamnelor și domnișoarelor care-și doresc să dobândească cunoștințe generale necesare degustării vinului, împreună cu Laviniu Alafi. Iar miercurea sunteți așteptați ca și până acum să vă bucurați de degustări tematice alături de Lucian Aromanesei, responsabil parțial de selecția vinurilor și în intregime de buna dispoziție.

Ladies Only - Curs inițiatic în arta degustării vinului

La Rewine weekendul începe de joi, când ambianța discretă de peste săptămână își schimbă tempoul. Localul devine o adevărată oază pentru toți orădenii care aleg să se simtă bine aici, în compania unor vinuri excepționale, și să-și satisfacă poftele gurmande cu gustoasele preparate de charcuterie și fromagerie sau cu ademenitoarele deserturi.

Magazinul Online

Însă pentru a fi mereu la curent cu ce se întâmplă la Rewine Bar sunteți invitați de Andrea Kiss, managerul localului, să dați un LIKE paginii de Facebook Rewine Bar, astfel veți deveni parte din comunitatea Rewine și veți primi informații despre evenimente, promoții, cursuri și acțiuni.

Tot în mediul online veți găsi și magazinul de vinuri pe www.rewine.ro unde, pe lângă cele peste 200 de etichete, vă așteaptă promoții zilnice, oferte, recomandări și o platformă dedicată special firmelor din sectorul HoReCa.

Un an de Rewine

Așadar, în martie se împlinește un an de când Oradea are, datorită conceptului Rewine, un wine bar unde vă puteți relaxa și bucura de cele mai bune vinuri românești și din import, unde vă puteți începe ziua savurând o cafea excelentă și un mic dejun delicios, unde vă puteți sărbători cele mai speciale evenimente într-un cadru privat și semi-privat, și unde vă veți simți de fiecare dată răsfățați.

Alegeți Rewine, iar de restul se ocupă echipa Rewine!

Date de contact – Rewine Bar
Adresă: Strada Republicii, numărul 31
Telefon rezervări: 0772 277 777
E-mail: [email protected] – PR manager; [email protected]
WebSite: www.rewine.ro
Facebook: Rewine Bar
Program:

  • L – J: între orele 08:00 – 24:00
  • V: între orele 08:00 – 01:00
  • S: între orele 16:00 – 01:00
  • D: între orele 15:00 – 23:00