Refuzăm să ne lăsăm pradă melancoliei de toamnă

de |

Refuzăm să ne lăsăm pradă melancoliei de toamnă 

Știm, a venit toamna. Toată lumea vă cheamă la ceaiuri și la băuturi calde să faceți față vremii reci de afară. Personal, noi preferăm strategia celor de la Ristretto. Cafeneaua noastră preferată, care a primit și Certificatul de Excelență oferit de TripAdvisor, a decis să lase terasa deschisă și pe timpul anotimpului bacovian, oferindu-le clienților pături și încălzitoare pe terasă.

Astfel, puteți să vă bucurați de toamnă cu Ristretto.

Bineînțeles că au în meniu ceaiuri gustoase, iar despre cafea știm că este de cea mai bună calitate, cu o aromă intensă. Un detaliu care deosebește această cafenea amplasată într-unul dintre cele mai frecventate locuri din oraș este că ne primim întotdeauna ceașca de cafea cu un desen în crema de lapte (cum o spunem noi, mai nepricepuți), latte art (cum o numesc specialiștii într-ale cafelei). Detaliile fac diferența.

Iar dacă tot vorbim despre detalii, trebuie precizată atmosfera de prietenie și amabilitate pe care o întâlnim în această cafenea. Servirea este întotdeauna impecabilă, la standard înalt, dar fără snobismul de care cei mai mulți dintre noi ne ferim. Ce poate fi mai plăcut decât să savurezi una din băuturile tale preferate și să fii servit cu drag de către personalul de la Ristretto?

Ce ne mai place extrem de mult este faptul că echipa Ristretto își dorește ca cei care o vizitează să se bucure și de preparate pline de vitamine precum fresh-uri și smoothie-uri din legume și fructe proaspete. Refuzăm să ne lăsăm pradă melancoliei de toamnă, de aceea alegem terasa Ristretto și în luna dovlecilor, octombrie. În curând, cafeneaua își înnoiește și meniul, așa că faceți-le o vizită cât de curând dacă doriți să aflați noutățile.

Nu putem încheia fără să vă spunem că dacă doriți să vă răsfățați cu o cafea delicioasă, marca Ristretto, dar nu aveți timp să îi treceți pragul, puteți opta pentru coffee to go. Voi comandați, iar ei vă aduc băutura caldă la mașină în oricare dintre intersecțiile străzii Republicii cu Roman Ciorogariu sau Mihai Eminescu, ori în spatele cafenelei, în parcul Traian. Fără așteptare, fără amenzi de parcare. #ristrettogo. Detalii și comenzi la 0799.11.22.00

Date de contact:
Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/Ristretto