de |

După cum știm deja, nu demult s-au deschis două Saloane de carte R&R: în Cetatea din Oradea și pe strada Republicii, numărul 22. Aceste librării-cafenele sunt gazdele mai multor evenimente organizate de echipa salonului dar, bineînțeles, aici îți poți pregăti și tu propriul eveniment cultural.

Având în vedere că sunt două spații apreciate și potrivite pentru astfel de întâlniri, avem plăcerea de a vă prezenta câteva dintre cele mai frumoase evenimente care urmează să aibă loc…

Salonul de carte R&R – CETATEA ORADEA

În fiecare zi de luni, începând cu ora 18:00, Ion F. Pop și Mihok Tamas sunt prezenți la Salonul de carte R&R din Cetate pentru ca toți doritorii să participe la Cenaclul R&R.

cenaclu r r

Dacă este vineri, atunci este seara dedicată boardgames-urilor. Vinerea, între 18:00 și 22:00, vă puteți distra la Salonul de carte R&R din Cetate, alături de cunoscuți sau necunoscuți, intrând în lumea jocurilor deja prezente în salon sau aduse de acasă.

VINERI Boardgames Nights cu siglă salon

Dacă Te crezi deștept? atunci trebuie să participi la cel puțin unul dintre evenimentele dedicate culturii generale…

te_crezI-destept

Poveștile au fost, sunt și vor fi unele dintre cele mai frumoase modalități prin intermediul cărora copiii, dar și adulții, se pot apropia de diferite personaje, de idei, de valori… Drept urmare, în fiecare zi de sâmbătă va avea loc Ora cu povești, în intervalul orar 11:00 – 12:00.

Salonul de carte R&R – REPUBLICII 22

De curând s-a dat startul unui eveniment special, și anume: Noaptea albă a cititorilor. Dacă în 26 ianuarie a avut loc prima ediție, fiți pe fază căci se vor organiza periodic astfel de seri presărate cu reduceri, cărți gratuite, schimb de cărți și de idei, lecturi speciale…

!!! FINAL noaptea albă a cititorului jpg

Iar pentru că un text oarecare se poate transforma într-un fel de poveste magică atunci când unele persoane încep să citească, Salonul de Carte R&R organizează Coffee & reading – eveniment organizat periodic unde diferiți scriitori citesc din cărțile altor scriitori sau, de ce nu, din propriile cărți.

coffee_and_reading

De asemenea, în fiecare zi de luni, la ambele Saloane, vei beneficia de 20% reducere la toate cărțile editurii Ratio et Revelatio, prezente în librăriile-cafenele despre care tocmai am menționat atâtea lucruri frumoase.

promo -20% RR

*La Salonul de Carte de pe strada Republicii consumația de la bar este gratuită. Aceasta este singura cafenea din Oradea care demarează o astfel de campanie comunitară de CSR (Corporate Social Responsability).

… și multe alte proiecte, idei, concursuri, activități, momente de neuitat vor fi trăite la Saloanele de carte R&R. Așadar, implică-te și tu, dacă ai o idee bună! 🙂

P.S. Echipa Saloanelor de Carte R&R este pet friendly.

saloanele de carte librarii si cafenea

P.P.S. Cărțile găsite aici sunt scrise atât în limba română, cât și în diferite limbi străine, în special engleză și maghiară.

Date de contact – Saloanele de carte R&R
Adresă: Cetatea Oradea / Strada Republicii, numărul 22

 • Otniel Vereș
  Director General
  0724 183 822
  office.ratioetrevelatio.com
 • Mark Lukacs
  PR & Marketing Manager
  0754 940 552
  [email protected]
 • Ferenc Herman
  Organizator evenimente (responsabil cu evenimentele din Cetatea Oradea)
  0728 970 848
  [email protected]

Website: www.ratioetrevelatio.com
Facebook: Saloanele de Carte R&R
Instagram: saloaneledecarte
Program:

 • Salonul de carte R&R – Cetatea Oradea
  • L-V deschis între 12:00 – 20:00
  • S-D deschis între 11:00 – 20:00
 • Salonul de carte R&R – Republicii 22
  • L-S deschis între orele 09:00 – 21:00
  • D deschis între orele 14:00 – 21:00

*Programul va suferi modificări în perioada următoare. Drept urmare, vă invităm să consultați și pagina de facebook Saloanele de Carte R&R pentru acest aspect.