Programul lunii noiembrie la Teatrul Regina Maria

de |

Toamna se înmulţesc motivele pentru care să veniţi la teatru! Luna noiembrie adună pe scena Teatrului Regina Maria rodul unor stagiuni bogate şi vă invită să vă bucuraţi de spectacole variate, care pot satisface nevoia fiecăruia de comedie, dramă sau de tragedie.

  • Noiembrie teatral începe cu o poveste înduioşătoare, presărată cu momente de umor, despre nişte animăluţe care oferă o lecţie de umanitate celor care s-au pierdut în iureşul vieţii şi au uitat să mai fie oameni. O poveste foarte simplă, de Maria Lado, regia Elvira Rîmbu – joi, 3 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Arcadia.

O poveste foarte simplă, Teatrul Regina Maria

  • Duminică, 6 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Studio Arcadia, Omuleţ îi invită pe cei mai mici dintre spectatori să înveţe, prin intermediul teatrului, care sunt componentele corpului uman şi ce funcţie are fiecare dintre acestea.

Omuleț - trupa Arcadia Oradea

  • Sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11:00, la Sala Arcadia, copiii sunt poftiţi să păşească pe minunatul tărâm al poveştilor româneşti, prin spectacolul Capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, regia Daniel Vulcu. Însă, dacă îşi imaginează cineva că ştie deja tot ceea ce întâmplă în poveste, se înşeală. Pentru a vă convinge, haideţi la teatru!

Capra cu trei iezi, Trupa Arcadia, Teatrul Regina Maria Oradea

  • Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19:00, sunteţi poftiţi la cabaret! Nu orice cabaret, ci la Cabaretul Dada, de Matei Vișniec, regia Anca Bradu. Un spectacol în care lumea cabaretului, războiul şi revoluţia îşi găsesc un limbaj comun: teatrul. Un joc stilistic extraordinar care va avea două efecte contrare asupra spectatorului: amuzamentul prin muzică, dans, măşti, absurdul situaţiilor, dar şi conştientizarea consecinţelor pe care Primului Război Mondial le-a avut asupra fiecărui aspect al umanității. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Cabaretul DADA de Matei Vișniec, premieră, Teatrul Regina Maria

  • Vineri, 18 noiembrie, de la ora 17:00, la Sala Studio Arcadia, se deschid porţile universului teatral pentru cei mai mititei spectatori, copiii cu vârsta cuprinsă între 0 şi 3 ani, prin spectacolul MIC SAU MARE?, regizat de Nagy Viktoria.

Mic sau mare, Trupa Arcadia Oradea, Teatrul Regina Maria

  • Duminică, 20 noiembrie, ora 11:00, la Sala Arcadia, haideţi să-i ajutăm pe Hansel şi Gretel să găsească drumul spre casă şi să o învingă pe vrăjitoarea cu casă de turtă dulce.

Hansel și Gretel, trupa Arcadia

  • Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare vă invităm să vă bucuraţi de comedia vremurilor noastre: spectacolul Domnul Jurdan, o rescriere dramatică după comedia „Burghezul Gentilom” de Jean Baptiste Poquelin Molière şi după „Jourdain cel scrântit” de Mihail Bulgakov, în direcţia de scenă a lui Victor Ioan Frunză.

Domnul Jurdan la FITO 2016

  • Joi, 24 noiembrie, ora de la ora 19:00, tot la Sala Mare, sunteţi aşteptaţi la Audiția, de Alexandr Galin, regia Mircea Cornișteanu, o tragi-comedie care prezintă povestea a şase femei ce se lasă seduse de mirajul unei vieţi mai bune în străinătate.

Audiția, Trupa Iosif Vulcan Oradea, Teatul Regina Maria

  • Luni, 28 noiembrie, ora 19:00, la Sala Mare vă invităm la Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas, de Dennis Kelly, regia Bobi Pricop – un spectacol despre consecinţele pe care corupţia şi minciuna le au asupra spiritului uman şi despre cum pot să transforme acestea un om integru într-un oligarh corupt şi lipsit de scrupule. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Uciderea ritualică a lui Gorge Mastromas, Trupa Iosif Vulcan Oradea, Teatrul Regina Maria

  • Luna noiembrie lasă cortina să cadă după spectacolul Cheia, de András Forgách, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, care se va juca marţi, 29 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Mare. Spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani!

Cheia, Trupa Iosif Vulcan Oradea, Teatrul Regina Maria

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00 – 13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259 440 742.

*Vă anunţăm că după începerea spectacolului accesul în sală este permis doar în pauză, iar valabilitatea locului se pierde.