Premieră: Concert Bucium în Oradea – Lansarea albumului Mioriţa

de |

Premieră: Concert Bucium în Oradea – Lansarea albumului Mioriţa.

Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Trupa  lansează în această toamnă un nou material discografic, numit Miorita. Fanii trupei vor putea asculta noul album în premieră, în cadrul turneului de promovare care ajunge în Oradea pe data de  27 octombrie. .

„Albumul Mioriţa conţine cântece compuse în perioada 1998-2002, care au beneficiat din plin de maturizarea noastră artistică în ceea ce priveşte orchestraţiile şi este de departe cel mai bun disc pe care puteam să-l facem, suntem foarte mândri de el şi cred că este un mare pas înainte pentru noi. Am ţinut aceste cântece captive ani de zile şi este timpul ca ele să înceapă să călătorească. Nu are nicio legătură cu mult vehiculatul fatalism românesc, credem că există ceva mult mai profund în mitul mioritic. Încercăm să oferim un produs complet. Ne încăpăţânăm să oferim un material de colecţie, un CD de tip vinil însoţit de 14 ilustraţii create de artistul Radu Damian, într-un nivel de detaliu ce sfidează nebunia. Sacrificiile sunt enorme şi ne-am dori ca publicul să ne susţină cumpărând albumul.”

Vineri, 27 octombrie, ora 20:00 la Moszkva (sala de concert str. Moscovei nr. 8 la etaj)  Biletele se găsesc la bar în Moszkva – 15 lei presale şi 20 de lei în seara concertului la intrare.

Sunteţi aşteptaţi cu drag pentru un concert memorabil!