Orădenii au avut parte de un show memorabil de stand-up comedy!

de |

Sâmbătă seara, 14.07.2018, orădenii au avut parte de un show memorabil de stand-up comedy!

Invitații, Cristian Popesco, Sorin Pârcălab, Viorel Dragu, Sergiu Floroaia și Alexandru Toma ne-au delectat cu glume felurite, indiferent de categoriile de vârstă prezente în public. Evenimentul a avut loc în incinta teatrului de vară al Cetății Oradea și s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ două ore și jumătate, începând cu ora 21:00 orădenii au avut parte de un show memorabil de stand-up comedy până în jurul orei 23:30.

Surpriza serii a fost Daniel Haș, un tânăr talent din Bihor, acesta ne-a amuzat cu glume despre relații, fiind primit cu entuziasm de către public. Daniel a fost cel care a deschis show-ul de sâmbătă în aplauzele unui public de aproximativ 400 de persoane, au urcat pe scenă rând pe rând Cristi, Toma, Sergiu, Vio și Sorin.

De la glume depre taximetriști la glume despre moldoveni, orădenii au dat dovadă de simț al umorului și au creat o atmosferă caldă și veselă. Astfel Cetatea a răsunat în aplauze la finalul show-ului, iar orădenii s-au declarat mulțumiți de prestația invitaților. Cât despre invitați, aceștia au fost încântați de numărul de persoane prezente la eveniment, căt și de ambianța oferită de Cetatea Oradea, fiind primul show susținut de aceștia în aer liber.

Articol realizat de: Adriana Ienciu