Oradea, un oraș curat

de |

Oradea, un oraș curat.

Ne bucurăm să aflăm că Oradea este un oraș curat, de fapt unul dintre cele mai curate din țară. După cum toată lumea știe curățenia are un rol important în viața de zi cu zi, deoarece doar în acest mod putem preveni apariția diferitelor boli și epidemii ce au survenit din cauza mizeriei pe parcursul secolelor ce au trecut.

În urma unui sondaj realizat recent am aflat că Oradea se clasează pe locul doi la capitolul curățenie. Cartierele votate de orădeni ca fiind cele mai curate sunt:

1. Cantemir

2. Ioșia

3. Dacia

Iar pe ultimele locuri se clasează:

1. Episcopia Bihorului

2. Centura Oradea

3. Calea Clujului

Putem spune că ne bucurăm de un oraș frumos cu potențial turistic și în mare parte curat. E păcat că spunem doar în mare parte curat, deoarece știm cu toți acele locuri unde sunt aruncate gunoaie pe jos. Din respect pentru orașul nostru sper ca următoarele dăți când veți treceți prin astfel de locuri unde vor fi gunoaie aruncate pe jos, să nu treceți pe acolo nepăsători spunând ” ce mizerie e pe aici, ar trebui să curețe cineva ”. Nu aștepta să vina acel cineva, fii chiar tu acea persoană, eroul din umbră, pentru că nu îi vei face doar comunității un bine, ci și naturii, iar nu în ultimul rând chiar ție. Dacă ești doritor să participi la acest tip de voluntariat, urmărește cu atenție  viitoarele evenimente create în acest scop pentru a fi voluntar pentru un oraș mai curat !

Aici poți vedea top 10 cele mai curate orașe din țară:

1. Brașov

2. Oradea

3. Sfântu Gheorghe

4. Cluj-Napoca

5. Slobozia

6. Miercurea Ciuc

7. Pitești

8. Târgu Jiu

9. Drobeta Turnu-Severin

10. Târgu Mureș

Dar și pe cele mai murdare:

1. Reșița

2. Călărași

3. Brăila

4. Satu Mare

5. Focșani

6. Galați

7. Alexandria

8. Zalău

9. Suceava

10. Bacău

 

Fotografi:

Ștefi Curila Photography

Darius Pavel Photography

Andrei Valentin Ion

Tudor Vâșcan – Photographer