Ne putem distra și într-o zi de miercuri

de |

Ne putem distra și într-o zi de miercuri.

Unde? În Green Pub. Seara de karaoke se desfășoară în fiecare miercuri, de la ora 23:00. 

Nu știu dacă ați fost până acum la karaoke în Green, dar eu am fost, și sincer a fost mai mult decât fain. Oameni talentați care au cântat piese grele și au câștigat admirația publicului, dar și persoane mai timide care și-au învins emoțiile și au fost încurajați de cei prezenți. Atmosfera este relaxată, lumea se distrează și cântă. Au fost melodii pe parcursul cărora toți cei prezenți au cântat împreună. Și uiți că e miercuri, și mai e până când vine weekend-ul.

Până la urmă cine a decis că doar de vineri până duminică te poți distra?

În Green Pub ai parte, în fiecare zi, de la ora 18:00 până la ora 20:00 de Happy Hour la orice bere din gama Carlsberg. Chiar că sunt ore fericite. Pe lângă asta, te așteaptă și diferite promo-uri numai bune vara asta:

Guinnes 1+1 = 19.9 ron , Somersby 5+1 = 35 ron , Import Mix 5+1=50 ron.

Bineînțeles că nu sunt lăsați pe dinafară cei care vor să iasă să danseze, iar de joi încolo programul este pregătit și pentru ei. În fiecare joi Mixed Thursday Sessions, cu dj Adrianno&Tendix, asigură distracția în Green Pub.

Vineri seara este dedicată All Time Hits, cu dj Adriano. Trebuie să menționăm și sâmbătă seara, o seară înnebunitor de distractivă intitulată pe măsură Saturday Madness, cu dj Tendix.

Pentru că în luna iunie Green Pub a împlinit 5 ani, le urăm la mulți ani și cât mai multe petreceri și evenimente! Cei 5 ani împliniți au fost sărbătoriți cum se cuvine cu full house în data de 17 iunie. Pub-ul a fost plin de oameni puși pe distracție, iar petrecerea aniversară a fost așa cum îi stă bine unei petreceri: o reușită.

Concluzia? Nu mai sta în casă plictisit, în fața TV-ului. Dacă e miercuri, hai și tu la seara de karaoke în Green. De joi încolo știi și tu care e programul.  Green Pub te așteaptă cu chef de distracție!

Date de contact – Green Pub

Adresă: Piața Unirii, numărul 2 -4 – Pasajul Vulturul Negru
Telefon: 0771 721 923
E-mail: [email protected]
Facebook:
Program:

  • L – J, între 09:00 și 02:00
  • V, între 09:00 și 04:00
  • S – D, între 12:00 și 04:00