de |

În Green Pub, finalul anului 2016, dar și începutul lui 2017, a fost presărat cu multe petreceri. Fapt ce ne face să credem că și acest an va fi unul asemănător. Iar, din surse sigure vorbind, vă anunțăm că lunar în acest local vor poposi invitați speciali mereu gata să îi facă pe cei prezenți să danseze pe ritmurile date de ei.

De exemplu, în data de 17 februarie 2017, într-o zi de vineri, va sosi unul dintre invitații speciali. Este vorba de clujeanul Jonnessey, un DJ cunoscut atât în rândul ascultătorilor postului de radio Kiss FM, cât și de fanii care îi ascultă mixurile. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre DJ Jonnessey, intrați pe blogul personal al acestuia apăsând AICI.

Iar, după o lună, în 17 martie, un alt invitat special va poposi în Green Pub…

După cum spuneam, în fiecare lună aici petrecăreții se vor putea simți bine. Pulsul fiecărei astfel de seri va fi dat și de spectacolul de lumini pregătit de organizatorii evenimentului.

Până atunci însă, nu uitați: chiar de-i frig afară, Green Pub și-a păstrat programul. Astfel, zi de zi puteți servi un ceai, o cafea, un vin fiert… Începând cu ora 09:00, în timpul săptămânii, respectiv începând cu ora 12:00, în weekend.

P.S. La primăvară, terasa Green Pub va fi din nou deschisă în Piața Unirii. Până atunci, suntem cu toții în așteptarea unor raze de soare mai călduroase…

Date de contact – Green Pub
Adresă: Piața Unirii, numărul 2 -4 – Pasajul Vulturul Negru
Telefon: 0771 721 923
E-mail: [email protected]
Facebook: Green Pub Oradea 
Program:

  • L – J, între 09:00 și 02:00
  • V, între 09:00 și 04:00
  • S – D, între 12:00 și 04:00