de |

Un turneu național foarte interesant este pe cale să aibă loc și la Oradea! Este vorba despre Giant Volley!

Turneul Național Giant Volley se va desfășura în 10 orașe din țară, în data de 1 iulie 2017, după cum urmează: Oradea, Arad, Timișoara, Cluj, București, Sibiu, Făgăraș, Brașov, Iași și Ploiești.

Dar, până la urmă, ce este acest Giant Volley?

„Este un joc care pune accent pe „munca în echipă”, deoarece veți juca o minge cu un diametru de 2,65 metri. O singură persoană nu poate mânui mingea, astfel ca este nevoie să fie implicată toată echipa. Este până la urmă vorba de strategie, de coordonare a echipei, sub formă distractivă”- sursă text AICI.

Competiția se desfășoară în sistem piramidal. Se începe cu 16 echipe, iar regulamentul este asemănător cu cel al voleiului clasic. Evenimentul se adresează în primul rând companiilor și angajaților acestora.

Giant Volley la Oradea! - Oradea

Scopul este unul caritabil

Tot acest demers are un scop caritabil. Banii strânși din taxele de înscriere vor merge către Corporactive Consulting, pentru organizarea turneului. Iar sumele strânse din sponsorizări vor fi redirecționați către „Fondul de burse” al Fundațiilor Comunitare din orașele participante la acest Turneu Național.

„Prin „Fondul de burse” Fundațiile Comunitare din România își doresc să acopere nevoile elevilor proveniți din familii defavorizate de a-și continua studiile, oferindu-le sprijin financiar și moral. Fără sprijinul potrivit acordat prin fondul de burse, elevii pot recurge la abandonul școlar, fenomen aflat într-o creștere îngrijorătoare în România. Printre elevii din familii defavorizate se găsesc tineri capabili de performanțe, dar care au nevoie de suport pentru a le atinge. Programele care să le ofere tinerilor sprijin sunt puține, deși datele Ministerului Fondurilor Europene semnalează că mai mult de jumătate dintre copiii români se află în risc de sărăcie sau excluziune socială” – sursă text AICI.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0749 206 119.

Vezi și pagina de facebook a evenimentului