Exclusiv în Carrefour, Marca TEX

de |

Exclusiv în Carrefour, Marca TEX.

Marca TEX este o marcă de haine creată pentru Carrefour de o echipă internațională de creatori de modă și stiliști, talentați. Aceștia asigură colecții pentru fiecare perioadă, care să fie în trend cu marile tendințele internaționale din moda.

Poți găsi tot ce este mai bun în materie de îmbrăcăminte, în raportul calitate – preț – modă. Articolele din Marca TEX sunt create în așa fel încât să fie fidele filosofiei Carrefour: pentru o viață mai bună!

Carrefour are următoarele propuneri de stil din marca TEX, pentru adulți și copii:

TEX Basic cu tinute de zi, comode;

TEX Casual, o categorie pentru persoanele mai putin formale;

TEX Sport, articole sport din tesaturi specifice antiperspirante si rezistente la uzura;

TEX Lenjerie, gama de lenjerie de corp pentru toata familia, cu stiluri variate;

TEX Nightwear care constă în pijamale dintr-un material plăcut la atingere, și confortabil. De asemenea este potrivit pentru orice pijama party.

TEX Baby. este destinat copiilor intre 0 si 3 ani, deoarece echipa Carrefour se gândește în mod special la cei mici. Culorile, materialul, și măsurile, fac din acest stil să fie cea mai potrivită alegere pentru juniorii familiei.

Fashion Express este gama creată special pentru cei tineri și fresh, care vor să iasă în evidență cu stilul lor unic! Piese create pentru acest stil sunt deosebit de interesante, iar fiecare colecție este limitată.

Calitatea produselor este foarte importantă pentru cei de la Carrefour. Aceștia se asigură că produsele sunt conform standardelor internaţionale ISO. De asemenea, este foarte atent urmărit procesul de fabricare, astfel încât pentru produsele comercializate să nu fie folosite substanțe cancerigene.

Nu în ultimul rând, respectarea mediului este un aspect de valoare pentru Carrefour. Marca TEX este creată respectând manualul de ecologie. Gama TEX nu conține produse din piele naturală, ci doar ecologică.

Pentru cei care vor să vadă oferta de vestimentație TEX, pot să verifice pe site-ul https://tex.carrefour.ro/. Iar pentru cei care vor să vadă varianta offline, în Oradea o puteți găsi în magazinul Carrefour Oradea ERA.

 

Date de contact: Carrefour Oradea Era