Evenimente din Oradea în săptămâna 13 – 20 iunie

de |

Ce evenimente se petrec în săptămâna aceasta?

GhidLocal Oradea îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente ce vor avea loc în săptămâna 13 – 20 iunie 2016.

Expoziție de pictură

În perioada 15 – 22 iunie 2016, Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” va fi gazdă a unei Expoziții de pictură.

Expoziția de pictură este intitulată: Timp, legende și locuri imaginare. Orădenii, și nu numai, sunt invitați să calce pragul muzeului întocmai pentru a se întâlni cu lucrările celor trei artiste îndrumate de doamna profesor Florina Silvia Iepure, și anume: Natalia Maria Silaghi, Alexandra Regina Kery și Ruxandra Crăiță Băltățescu.

De asemenea, tot la Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” va avea loc în data de 15 iunie 2016, începând cu ora 18:00, un vernisaj care va anunța începutul expoziției.

 

Expoziție de pictură Oradea

Atelier de oratorie

Incubator107 Oradea organizează un atelier de oratorie în colaborare cu Iulian Pavăl.

De aceea, toți cei interesați să-și dezvolte abilitățile de oratorie sunt invitați să participe la atelierul ce va avea loc în data de 16 iunie 2016, de la 18:00, la Bookafe.

„Trăim într-o lume care se dezvoltă mai mereu, iar noi trebuie să ne adaptăm schimbării. ‘Public speaking’-ul a devenit o componentă esențială, mai ales dacă vorbim de domenii precum vânzările sau business-ul. A prezenta (și a convinge) un om să accepte o ofertă pare ușor, deși există multe aspecte care nu sunt accesibile oricui. Prin acest atelier doresc să aprofundez tehnicile de oratorie cu cei care deja se pricep, dar și să-i ajut pe cei nou-veniți în domeniu să învețe mai multe. Dacă știi pe cineva interesat de subiect, dă-i de veste și haideți împreună!”

 

 

Atelier de oratorie incubator107 Oradea

 

Magia din spatele magiei

Incubator107 Oradea organizează atelierul Magia din spatele magiei! Alături de Eduard și Bianca veți avea ocazia să descoperiți câteva dintre trucurile ce se întâlnesc în spectacolele de iluzionism.

„Ești curios cum se fac numerele de magie care îți taie respirația? Ești pasionat de arta magiei și ți-ar plăcea să afli mai multe despre ea? Asta înseamna că vei fi interesat de acest super atelier de magie, un atelier în cadrul căruia îți poți dezvolta imaginația, îndemânarea și chiar încrederea în sine. Împreună vom descoperi secrete, vom crea numere noi și te vom învăța tot ce trebuie să știi despre arta magiei.”

 

 

Atelier incubator107 Oradea: Magia din spatele magiei, la Bookafe

 

Dinsubsol 3 years anniversary

„Se spune ca dragostea durează trei ani, în ceea ce ne privește, pasiunea pentru muzica este un izvor nesecat ce ne motivează să devenim mai buni cu fiecare an ce trece. Anul acesta sarbatorim 3 ani de la fondarea proiectului Dinsubsol iar asta ne determină să ne dorim o aniversare ceva mai ieșită din comun. DE CE? Pentru că 3 număr magic și 3 iezi avea capra înțeleaptă din povestea mareului Creangă. Așadar, vă invităm să petreceți alături de noi (fără iezi din motive tehnice), un weekend melodios și dansant în afara orașului, ce are în compoziție spațiu verde, decoruri artistice, aer curat, artiști autohtoni dar și două ingrediente secrete care cu siguranță vă vor face sa vă dansați toată energia.

Acestea fiind scrise, vă așteptăm în weekend-ul de 17-19 iunie, în același cadru rustic, pensiunea Larysse, cu bună dispoziție, zâmbete pe buze, brațe deschise și urechile ciulite” – cam așa sună invitația celor de la Dinsubsol.

 

 

Dinsubsol implineste trei ani

 

Chariots Of Fire 2016

White Wolves MC România organizează cea de-a treia ediție Chariots Of Fire!

În perioada 17-19 Iunie 2016 întrunirea motocicliștilor, Chariots Of Fire, va avea loc la Ștrandul cu Valuri.

*** Motociclistele pe propriul motor au acces gratuit ***

 

Chariots Of Fire, ediția a III-a, Băile 1 Mai

Concert pentru copii cu Ada Milea

Sâmbătă, 18 iunie, Ada Milea și prietenii săi poposesc la Oradea pentru a susține două concerte pentru copii: cei cuminţi vor face o excursie cu îndrăgitul pinguin Apolodor spre Labrador, iar cei obraznici nu vor fi apostrofaţi, ci prin muzică şi dans de orice ştrengărie iertaţi.

Copii de toate vârstele, cuminți sau obraznici, sunteți invitați la o mare petrecere în Amfiteatrul de la Cetatea din Oradea!

 

Concert pentru copii cuminți și pentru copii obraznici în Cetatea din Oradea

Rockstation: Final Jam 2016

În data de 18 iunie 2016, începând cu ora 18:00, va avea loc Rockstation: Final Jam 2016!

Despre ce este vorba? Despre concursul Rockstation: Final Jam ce va avea loc în Moszkva Cafe. Prin intermediul acestui demers poți susține și tu viitorul muzicii rock românești!

„Veți avea ocazia să vă bucurați de ritmurile unor trupe tinere și pline de entuziasm formate din liceeni și studenți, venite de prin toate colțurile țării pentru a se confrunta la Oradea. Acest eveniment are scopul de a scoate la lumină toate talentele ascunse ale României și de a le da o șansă să-și demonstreze abilitățile în fața unui public” – sursă text AICI.

 

Rockstation Final Jam 2016, Interact Oradea

 

Inteligența emoțională în relații

Incubator107 Oradea organizează, în data de 18 iunie, un atelier care va aborda tema: Coaching în inteligența emoțională a relațiilor.

Adrian Vîntu, meșterul acestui atelier, va veni în data de 18 iunie la Papion Events pentru a ne vorbi despre inteligența emoțională corelată cu relațiile avute cu cei din jur.

„O viată de succes se bazează pe relații excelente. Înainte ca ele să ajungă excelente trebuiesc înțelese. De aceea, subiectele cu cărțile pe masă abordate vor fi: tiparele de relații în familie, job, dar și cele romantice.”

Atelier Inteligența Emoțională în relații cu Adrian Vîntu

Campionat Rally Sprint Bihor

Duminică, 19 iunie 2016, începând cu ora 10:00, va avea loc: Campionatul Rally Sprint Bihor, etapa a III-a!

Toți iubitorii de mașini, și nu numai, sunt invitați la Campionatul Rally Sprint Bihor ce se va desfășura în parcarea din fața centrului comercial Oradea Shopping City. Acest concurs presupune parcurgerea unui circuit de către zeci de piloți care luptă pentru titlul de Campion al Bihorului!

Obișnuiți deja cu mulți concurenți și susținători, acest campionat reprezintă un real succes pentru bihorenii amatori și profesionști de cursele de mașini.

 

 

Campionatul Rally Sprint Bihor, etapa a III-a

 

SPUMA Party la Hotel Internațional

„Vino să te distrezi cât pentru o vară întreagă” la SPUMA Party.

Duminică, 19 iunie 2016, Hotel Internațional organizează SPUMA Party. De asemenea, pe lângă mulți „norișori” albi cei prezenți vor avea parte și de dans pe ritmurile unui DJ.

SPUMA Party Hotel International Oradea

 

Evenimente recomandate de GhidLocal Oradea: săptămâna 13 – 19 iunie.