Ești turist în Oradea și cauți un loc unde să bei o cafea bună?

de |

Ești turist în Oradea și cauți un loc unde să bei o cafea bună?

Ești turist în Oradea și cauți un loc unde să bei o cafea bună și să te relaxezi după plimbarea prin oraș? Ristretto este locația ideală pentru tine. Locația tip bistrou este ușor de găsit, într-o zonă în care predomină monumentele istorice din Oradea, mai exact pe Strada Republicii, sau Corso, cum mai este cunoscut de către orădeni.
Atmosfera de aici este una intimă, prietenoasă. Dacă ți-ai pregătit traseul de vizitare a orașului și vrei să începi cu un mic dejun energic, tot Ristretto e soluția.

Învățând de la cei mai buni din acest domeniu și inspirându-se din tăria cafelei numită Ristretto, aici vei consuma băuturi naturale, proaspete, pregătite cu multă grijă și precizie. Dacă îți e puțin foame, ai la dispoziție și un meniu de preparate gustoase, precum sendvișuri, pentru toate gusturile. Salatele sunt o altă opțiune pentru cei care trec pragul Ristretto și se simt puțin înfometați. Acestea sunt gustoasele salate marca Salad Box, în urma parteneriatului dintre cele două locații. La desert poți să alegi lava cake, tartă cu mere și scorțișoară, muffins și multe altele.

Gustări mai simple, dar adorate de toată lumea, poți găsi aici: pâine prăjită cu gem. Da, exact! Una dintre gustările copilăriei poate fi savurată în Ristretto, iar dulcețurile din oferta lor sunt pline de aroma fructelor. Toast-ul cu dulceață merge foarte bine lângă unul din ceaiurile sau latte-urile delicioase pe care le găsești tot aici.

Cu ce te mai poți răsfăța la Ristretto?

Băuturi calde pe bază de fructe și cu pulpă de fructe, un tip de punci care nu conține alcool, băuturi fără alcool precum fresh-urile și siropurile 100% naturale de cătină și afine.

Dar, destul despre mâncare și altele. Să revenim la originea locului, și anume cafeaua. Echipa Ristretto iubește cafeaua și o prepară cu pasiune pentru fiecare client în parte. Pe lângă cafelele aromate și diferitele derivații ale latte-urilor, dacă dorești un espresso corect preparat, aici e locul cel mai potrivit. Gama de cafea brew din meniu își așteaptă pasionații de cafea să o deguste.

Poți să comanzi cafeaua to go, iar cineva din echipa Ristretto o va aduce la mașină, în oricare dintre intersecțiile străzii Republicii cu Roman Ciorogariu sau Mihai Eminescu, ori în spatele cafenelei, în parcul Traian. Fără așteptare, fără amenzi de parcare. Detalii și comenzi la 0799.11.22.00

Date de contact:
Adresă: Calea Republicii, numărul 11
Telefon: +40-799-112.200
E-mail: [email protected]
Web: www.ristrettocaffe.ro
Facebook: www.facebook.com/Ristretto