Donăm Pasiune – La Cetate “Show & Shine”

de |

Donăm Pasiune – La Cetate “Show & Shine”

Rotaract Club Oradea împreună cu Virgil Halacu (GajuKyd) sunt bucuroși să anunțe un nou eveniment auto cu Super Cars ce va avea loc între 29-30 septembrie, la Cetatea Oradea. Evenimentul are ca scop redefinirea conceptului de show auto, aducându-l într-un mediu neconvențional și ridicându-l la alte standarde. Pe lângă asta, organizatorii au ca obiectiv important conștientizarea nevoii acute de sânge din Bihor și din țară, dar și promovarea Oradiei și a obiectivelor sale turistice.
Nevoia de sânge se face simțită din ce în ce mai mult, mai ales din cauza faptului că doar 2% (de 3 ori mai puțin decât media europeană) din români sunt donatori, astfel încât stocurile de sânge sunt insuficiente. Așa că, într-un efort de a atrage câți mai mulți oameni la centrele de donare, GajuKyd împreună cu Rotaract Oradea au pus la cale un eveniment impresionant, unde vor fi prezente peste 70 de autoturisme performanțe și ultraperformante, modificate și pregătite cu multă pasiune.
Intrarea la eveniment este gratuită și participanții se vor putea bucura atât de concerte susținute de artiști locali, cât și de zona Food Court special amenajată, care va strânge câteva din cele mai apreciate localuri din oraș.
Punctul culminant al evenimentului va fi extragerea la tombolă, unde premiul cel mare constă într-o plimbare în superbul Ferrari F12. Biletele pentru tombolă sunt oferite tuturor celor care vor merge să doneze la Centrul de Transfuzie Sangvină Oradea până la data evenimentului.
Evenimentul va începe sâmbătă, 29 septembrie, la ora 10 și se va desfășura până duminică, 30 septembrie, la ora 18.