Concurs foto: Târgul de Crăciun Oradea în fotografii

de |

Concurs foto: Târgul de Crăciun Oradea în fotografii.

Cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun Oradea, care va avea loc mâine, 30 noiembrie, lansăm un nou concurs foto pentru cele mai bune / apreciate fotografii care surprind frumusețea sărbătorilor de iarnă din cadrul târgului.

Așteptăm de la toți oamenii talentați câte 3 fotografii realizate de către ei în cadrul târgului, fie din Piața Unirii, fie din Cetatea Oradea.

Regulament:

Trimite 3 (trei) fotografii care surprind cadre de la Târgul de Crăciun la adresa de e-mail [email protected] până la data de 29.12.2017 (inclusiv), cu subiectul: Concurs foto: Târgul de Crăciun Oradea în fotografii – Nume Prenume. Menționează în e-mail datele tale de contact: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon și pagina personală de facebook / portofoliul personal;

Dacă poza îți inspiră o denumire/un text scurt, menționează în e-mail denumirea/textul scurt care vrei să apară alături de fotografia ta (opțional);

Fotografiile vor fi urcate pe pagina de Facebook Ghid Local Oradea, albumul: Concurs foto: Târgul de Crăciun Oradea în fotografii.

Câștigătorul va fi anunțat în data de 5 ianuarie 2018. De asemenea, se vor lua în considerare aprecierile primite până la data de 04.01.2018 (inclusiv).

Perioada desfășurării concursului Târgul de Crăciun Oradea în fotografii: 30.12.2017 – 05.01.2018.

*Fotografiile participanților pot conține logo personal, acolo unde este cazul (opțional). Fotografiile trimise mai târziu de data menționată anterior (29.12.2017), nu se vor lua în considerare.

*Ne asumăm încărcarea fotografiilor în maxim 24 de ore de la primirea e-mailului. Pozele trimise între zilele de vineri și duminică, vor fi încărcate în timpul zilei de luni a săptămânii următoare.

*Ghid Local Oradea își rezervă dreptul de a selecta fotografiile care vor apărea în cadrul acestui concurs.

Jurizare:

Juriul va fi publicul. Adică prietenii, cunoscuții și necunoscuții, toți cei care îți apreciază fotografia printr-un singur like pe Facebook. Primele trei cele mai apreciate fotografii din album Târgul de Crăciun Oradea în fotografii, vor desemna câștigătorii acestui concurs.

Premii

PREMIUL I – Fotograful care se va clasa pe primul loc în preferințe va obține publicarea unui articol tip reclamă pentru serviciile sale foto, pe platforma noastră online. În plus, articolul va apărea și în revista noastră tipărită, pe o singură pagină, care are un tiraj de 5.000 de exemplare.

PREMIUL II – Locul II aduce ca premiu publicare online a unui articol despre fotograful căruia îi aparțin pozele.

PREMIUL III – câștigă un TOP CITY CARD prin intermediul căruia va beneficia de reduceri atât de la partenerii noștri din Oradea, cât și din alte orașe din România.

*Dacă numărul de aprecieri va fi același în cazul unor câștigători, premiul superior îl va lua cel care a trimis fotografiile prin email primul.

Echipa Ghid Local Oradea se face responsabilă de a posta toate fotografiile care se încadrează în regulamentul scris anterior în albumul foto: Târgul de Crăciun Oradea în fotografii pe pagina de Facebook: facebook.com/GhidLocalOradea.

Toate fotografiile din concurs cedează drepturile de autor pentru apariția în articolele/proiectele Ghid Local Oradea, fiind menționat de fiecare dată numele fotografului și, dacă se dorește, pagina personală de Facebook, Instagram.

Alte detalii:

Organizatorul are dreptul să decidă în orice moment încetarea concursului, înștiințarea cu privire la acest aspect făcându-se pe pagina de facebook www.facebook.com/GhidLocalOradea și în mod personal printr-un e-mail trimis înspre fiecare participant cu cel puțin o zi înainte de punerea în practică a deciziei luate. Odată luată această măsură, se anulează toate regulile de mai sus. Astfel organizatorii nu mai au dreptul de a utiliza fotografiile din cadrul concursului organizat de Ghid Local Oradea, intitulat Târgul de Crăciun Oradea în fotografii doar în cazul unei colaborări prestabilite între un participant și organizator.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne un e-mail la: [email protected].