Muzică și artă video la amfiteatru

de |

Concert – Muzică și artă video la amfiteatru

Devenită un punct de atracție important pentru oraș, Cetatea Oradea urmează să primească vizita unei formații care va suține un concert cu totul aparte a cărui concept este născut din pasiune pentru frumos.

Amfiteatrul din Cetatea Oradea va deveni, în data de 25 iulie 2018, între orele 22:00 și 23:00, locul în care formația timișoreană Thy Veils îi invită pe toți cei care doresc să descopere o realitate a mileniului trecut, cultivat prin exprimarea și comunicarea mediatică digital, la concert. Numele formației este unul rezonant pentru stilurile electronic, ambient, neoclasic și word fusion, recunoscut internațional pentru cine-concertele spectaculoase și proiecțiile de artă video.

Arta celor de la Thy Veils vorbește prin densa viziune asupra exploatării și experimentării mișcării. Evenimentele live ale formației timișorene sunt spectacole audio-vizuale imersive, care transportă auditoriul către lumile din interior și profunzimea incomparabilă a înțelegerii și contemplației empatice. Perfecționați în ani de muncă artistică, fără compromise, Thy Veils, au reușit să aducă noul în industria muzicală și vizuală, combinând cele două ramuri artistice pentru a pătrunde în mintea și sufletul ascultătorilor și pentru a transforma concertele lor într-o experiență care depășește granițele uzuale.

Intrarea este liberă.

Articol realizat de: Sebastian Ferchi