„All Christmas Songs” pe ritmuri de jazz

de |

Cea de a II-a ediție marca JAZZ LIKE THAT „All Christmas Songs” este dedicat marilor artiști ai scenei muzicale internaționale, care au lansat cântece de sărbători ce au devenit hituri și pe care le fredonăm alături de cei dragi, în fiecare an de Crăciun.

Luna decembrie este dedicată sărbătorilor de iarnă, iar multe dintre cântecele de Crăciun sunt adevărate hituri ascultate an de an. Marii artiști precum Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin sau Nat King Cole sunt interpreţii unora dintre cele mai populare cântece de Crăciun.

După succesul de anul trecut, când Frank Sinatra a fost sărbătorit la Oradea, cu sala plină a Teatrului „Regina Maria”, printr-un concert aniversar „Sinatra 100”, entertainer-ul Gabriel Farkas revine în „Mica Vienă” a României pentru a ne încanta din nou cu talentul său.

Cu vocea sa de invidiat, Gabriel și band-ul său din Ungaria ne vor introduce cu adevărat în spiritul sărbătorilor de iarnă printr-un extraordinar concert al celor mai cunoscute cantece de Crăciun. Hitu-uri precum: Have Yourself A Merry Little Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Chestnuts roasting on an open fire, Let It Snow, White Christmas, Hallelujah, Last Christmas, All I Want For Christmas is you, se vor auzi pe scena Teatrului „Regina Maria” din Oradea pe data de 13 decembrie 2016.

*Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de fiecare spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, vă invităm să sunaţi la numărul de telefon: 0259 440 742.

„All Christmas Songs” pe ritmuri de jazz