de |

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=3818 /]

Ce evenimente se petrec săptămâna aceasta, 27 martie – 2 aprilie 2017, în Oradea?

Ghid Local Oradea îți recomandă câteva dintre cele mai frumoase evenimente care vor avea loc în săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2017.

LUNI, 27 MARTIE 2017

Ziua Mondială a Teatrului

Luni, 27 martie sărbătorim ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI! Tinerii actori în devenire, elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu din Oradea vor pune în scenă pasaje din piese de teatru scrise de dramaturgii: William Shakespeare, Eugène Ionesco, Matei Vișniec.

Degustare și Promovare Tort ChocoStorm

Ți-ai dorit vreodată să participi la vreun eveniment de promovare a unor dulciuri, ca de exemplu eveniment unde se oferă degustare de tort?

În data de 27 martie 2017, luni, în intervalul orar 10:00 – 16:00, va avea loc un astfel de eveniment. Un tort, numit Chocostorm, va fi vedeta.

*Eveniment organizat de ICake. Acesta va avea loc la Bloom by Amy, pe strada Transilvaniei, numărul 31…

Degustare și promovare tort Chocostorm - Oradea

Leadership pentru succes

Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea în parteneriat cu Liderii de Mâine Oradea vă invită la conferința pentru studenți: Leadership pentru succes.

Invitați speciali

 • STEVE SIMPSON – 33 de ani de experiență în management în Procter & Gamble SUA precum și în consultare și consiliere atât în SUA cât și în Japonia. Expert în managementul de produs, conducerea echipelor, dezvoltarea de strategii etc. Este pasionat de mentorarea tinerilor în viața profesională și personală…

BodyArt Class Oradea

Viaţa ta e stresantă şi nu se mai potriveşte cu dorinţele tale? Dacă eşti dispus să accepţi o provocare ce te va ajuta să te reinventezi, să întinereşti, ai găsit forma de mişcare perfectă pentru Tine. bodyART este trup,minte şi suflet, într-o armonie perfectă! O nouă formă de mişcare recomandată tuturor, bazată pe tehnici de yoga şi pe miscări din gimnastica medicală, folosind tehnici de respiraţie care relaxează, iar exerciţiile conferă forţă, stabilitate, mobilitate şi elimină stresul.

Tot mai mare este dorința oamenilor care îşi conștientizează trăirile si corpul, ca în timpul liber să elimine stresul acumulat, încordarea, şi să-şi găsească liniștea. Ei ar dori să se regăsească, ca spiritul şi trupul să fie în echilibru…

Balance Class Oradea

Cauți energie, flexibilitate și liniste interioară? Bine ai venit la Balance, care cuprinde exerciții de yoga-tai chi-pilates cu respirație direcționată și concentrație continuă.

Participă la un antrenament holistic, prin care-ți vei găsi armonia fizică și echilibrul moral, cu un bonus de 5 min respirație ghidată, care ajută la integrarea exercițiilor in corp. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și ai vrea să vezi despre ce este vorba, te aștept cu drag în fiecare luni-vineri de la orele 20:00, iar marți-miercuri de la orele 19:00.

Te rog să-ți aduci apă și prosop!!!…

MARȚI, 28 MARTIE 2017

Curs intensiv de gătit raw și vegan

În perioada 28 martie – 10 aprilie 2017 va avea loc un Curs intensiv de gătit raw și vegan, susținut de Teodora Czentye – Raw Vegan Chef.

La Cursul intensiv de gătit raw și vegan „vom pune bazele acestui stil de a găti astfel încât, cu puțină creativitate, te vei dezvolta mai departe și nu îți va fi greu să încerci rețete noi! Vom petrece 5 zile de marți, câte 3 ore, bucătărind și gustând din bunătățile preparate împreună într-o locație grozavă! Centrul de artă culinară din Oradea, Culinary Marketing. Vom găti supe crude, pateuri crude și vegane, lapte vegetal, smoothie-uri, salate, dulciuri raw vegane, sosuri, feluri principale, care sunt cele mai bune din câte ați încercat până acum, vă promit. Vom face liste de cumpărături împreună, pentru că dacă vrei să schimbi ceva în alimentație trebuie să începi cu lista de cumpărături! Vom discuta de asemenea noțiuni de nutriție pentru o viață armonioasă, și cel mai important, vom rămâne prieteni cu ceva sănătos în comun! De asemenea, veți avea acces la grupul privat al celor care au participat la unul din cursuri pentru a va fi aproape în drumul vostru către sănătate” – sursă text AICI

Curs intensiv de gătit raw și vegan - Oradea

Teatru: Și miniștrii calcă strâmb

Marți, 28 martie, ora 19:00, la Teatrul Regina Maria se va juca spectacolul Și miniștrii calcă strâmb după o idee de Ray Cooney, regia artistică Daniel Vulcu.

O savuroasă comedie a încurcăturilor, Şi miniştrii calcă strâmb desfăşoară într-un ritm dramatic extrem de susţinut o sumedenie de probleme care rezultă din aventurile amoroase ale personajelor principale. Un ministru, mâna dreaptă a premierului întârzie de la o şedinţă de guvern în care se va discuta bugetul, pentru o aventură cu secretara opoziţiei, într-o cameră de hotel. Apariţiile succesive ale soţiei ministrului, ale secretarului, ale soţului amantei, ale infirmierei, revenirile chelnerului şi ale directorului hotelului înnebuniţi de agitaţia şi gesturile echivoce ale locuitorilor camerei, culminează cu apariţia unui Mort care nu este atât de ţeapăn pe cât pare. Evenimentele capătă dimensiuni tragi-comice, râsul ne pufneşte la aproape fiecare replică, iar în final asistăm chiar şi la o nuntă desfăşurată în registrul burlesc cel mai desăvârşit…

Teatru: Şi miniştrii calcă strâmb

MIERCURI, 29 MARTIE 2017

Degustare Premium Part. 2

DEGUSTARE PREMIUM de vinuri roșii din import!!!

Vă așteptăm miercuri, 29 martie, de la ora 19 sa degustăm 6 vinuri roșii de excepție.

 • ATALAYA DEL CAMINO 2013, SPANIA
 • JONES BLOCK SHIRAZ 2013, AUSTRALIA
 • PLAER RITME 2013, SPANIA
 • PINTIA 2011, SPANIA
 • MUGA GRAND RESERVA PRADO ENEA 2006, SPANIA
 • AMARONE LA COETA 2011, ITALIA…

JOI, 30 MARTIE 2017

Noaptea albă a cititorului

(RO) Vă invităm să ne fiți alături pe data de 30 martie (între orele 18:00-23:00), la NOAPTEA ALBĂ A CITITORULUI: un eveniment dedicat celor care iubesc cititul și cărțile! ?

– program prelungit – minimum 20% reducere la cărți – 10% la consumația de cafenea – cărți gratuite – concert instrumental live – armonie –

**Evenimentul va avea loc la librăria și cafeneaua R&R din centrul orașului (Str. Republicii nr. 22) **

*Cărțile gratuite sunt oferite în cadrul campaniei noastre comunitare „Free books”. Doritorii pot și dona cărți. Reducerile nu se cumulează cu alte oferte sau promoții…

Open Source Trio – European Tour 2017

Joi 30 Martie avem plăcerea să vă invităm la o seară unică, cu muzică live și degustare de vin, petrecută alături de OPEN SOURCE TRIO, în cadrul turneului european realizat de formație, în premieră în Oradea.

Prețul unui bilet este de 25 Lei și include accesul la concert si degustarea de vin.

Rezervări la tel. 0770 133 583

Despre OPEN SOURCE TRIO:

Începând cu anul 2010, OPEN SOURCE TRIO a fost în turneu prin toată Europa. S-ar putea spune despre ei că modernizează felul standard în care un trio de jazz este conceput. După cum sugerează și numele, compozițiile formației combină numeroase stiluri muzicale precum jazz, muzică clasică, electronica – toate presărate cu un pic de muzică folclorică bulgară…

VINERI, 31 MARTIE 2017

Balul Caritabil Rotaract „Sunetul Talentului”

Vă invităm să luați parte din lumea Rotaract Club Oradea, în cadrul Balului Caritabil “Sunetul Talentului”, cu momente artistice de neuitat, licitație și tombolă cu premii surpriză și nu în ultimul rând cu o seară de distracție pe măsură.

În cadrul balului avem onoarea de a-l avea invitat special pe artistul, regizorul, scriitorul, maestrul, omul Dan Puric care a încurajat, a susținut și a promovat în nenumărate rânduri prin activitatea sa tineri în domeniul artistic.

Cine suntem?

Rotaract este un program internațional, sub tutela Rotary din 1968, o organizație non-profit a căror membri sunt angrenați de motto-ul “Service above self” ( a servi mai presus de sine)…

SÂMBĂTĂ, 1 APRILIE 2017

Educație Juridică cu Cristin Danileț

Cristi Danileț – Activ în justiția romana de la 1 decembrie 1998. Datorită unei ascensiuni bazate pe integritate, muncă, perseverență, etică și multă implicare civică și juridică, acesta a activat ca și membru al Consiliului Superior al Magistraturii din 2011 până în anul 2017. Printre ariile sale de expertiză pentru care a avut numeroase implicații practice prin proiectele inițiate, dezvoltate și implementate (independența justiției, imparțialitatea magistraților, integritatea judiciară: deontologia magistraților și anticorupția judiciară, justiția juvenilă și mijloace alternative de soluționare a litigiilor) în prezent este un militant puternic al unei prezențe reale și sustenabile a educației juridice și civice în școlile și liceele din România.

Participarea la eveniment este gratuită!

THE REAL RETRO PARTY by Sorin Lupașcu

Back again! Back in time again! Vino și tu alături de Sorin Lupașcu și Urban Place înapoi în timp, pentru un Retro Party autentic, original, frumos, plin de culoare și muzică bună.

Prima ediție a fost exact #capevremuri, iar a doua se anunță și mai incendiară.

Detalii pe parcurs:

 • Data: 1 aprilie, ora 21.00
 • Locație: Urban Place
 • Preț bilet: 20 lei…

DUMINICĂ, 2 APRILIE 2017

Ziua Internațională a cărților pentru copii la R&R

Vă invităm duminică, 2 aprilie, să sărbătorim împreună Ziua Internațională a cărților pentru copii cu reduceri la cărțile pentru ce mici, lansări de carte și activități pentru întreaga familie! În ambele locații (Republicii/Cetate) veți beneficia de reduceri la toate cărțile pentru copii! Vă așteptăm!

Activități la R&R Cetate:

 • începând cu ora 11:30:
  • Lansare de carte Olguţa şi un bunic de milioane de Alex Moldovan, una dintre cărțile finaliste ale Trofeului Arthur, ediția 2014
  • Jocuri de societate pentru întreaga familie
  • Prezentări de carte…

Vă dorim o săptămână excelentă!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Fotografie realizată de Adam Freundlich.

[adsanity_group num_ads=1 num_columns=1 group_ids=337 /]