Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

31 martie, 2017 7:00 pm - 1 aprilie, 2017 5:00 am

Detalii

Începere:
31 martie, 2017 7:00 pm
Se termină:
1 aprilie, 2017 5:00 am
Eveniment Category:
Sit web:
https://www.facebook.com/events/160728464430877

Locație

Palazzo Oradea
Palazzo Oradea 67 | Ciheiului Street
Oradea, 410600 Romania

Organizator

Rotaract Club Oradea

Vă invităm să luați parte din lumea Rotaract Club Oradea, în cadrul Balului Caritabil “Sunetul Talentului”, cu momente artistice de neuitat, licitație și tombolă cu premii surpriză și nu în ultimul rând cu o seară de distracție pe măsură.

În cadrul balului avem onoarea de a-l avea invitat special pe artistul, regizorul, scriitorul, maestrul, omul Dan Puric care a încurajat, a susținut și a promovat în nenumărate rânduri prin activitatea sa tineri în domeniul artistic.

Cine suntem?

Rotaract este un program internațional, sub tutela Rotary din 1968, o organizație non-profit a căror membri sunt angrenați de motto-ul “Service above self” ( a servi mai presus de sine).

Ce este Balul Caritabil “Sunetul talentului”?

În urma a 14 ani de activitate cu o serie de proiecte încununte de succes ca: binecunoscutul proiect O Cană De Fericire ,cu o istorie de 8 ani, „Astăzi tu dăruiești” , “Jos textila, întoarce fila” , “Spirit of excellence”, se naște un proiect, sub forma unui Bal Caritabil „Sunetul Talentului”. Scopul evenimentului este strângerea de fonduri pentru achiziționarea unor instrumente muzicale noi pentru dotarea Liceul de Artă. Este vorba despre instrumente de suflat: Clarinet, Flaut, Oboi, Trompetă, dar și cu coarde: Vioară, Violoncel, Chitară. Ultimele pe listă, dar poate cele mai importante pentru că Școala are nevoie pentru a susține și mai mulți copii, ar fi o Marimbă și un Pian de concert, dar pe care nu și le poate permite datorită costurilor mari.
Suma totală se ridică la aproximativ 10.000 euro.

Când ?
Save the date: 31 martie 2017

Unde?
Locatie: Restaurant Palazzo Oradea ,Strada Ciheiului 55

Acces: 200 lei/ persoană
Include: meniu Palazzo (aperitiv, fel principal 1, fel principal 2, desert) cu băuturi alcoolice/ non alcoolice, reprezentații artistice, moment Dan Puric, concert Liceul de Artă, licitație instrumente muzicale, petrecere cu dj.
Pentru meniu vegetarian sau de post, va rugam sa ne contactati.

Participanții vor avea posibilitatea de participa la o tombolă, în joc fiind puse premii speciale oferite de partenerii Rotaract. Prețul unui bilet pentru tombolă fiind de 25 lei.

Dress Code: Black tie

Balul Caritabil „Sunetul Talentului” organizat de Rotaract, dorește să implice activ comunitatea în susținerea culturii și nu în ultimul rând, în ajutorarea tinerilor talentați de la Liceul de Artă.
Persoanele care doresc să participe la eveniment și să sprijine demersul tinerilor din Rotaract sunt rugate să contacteze Clubul Rotaract Oradea, prin

Delia Marian:
Telefon de contact: 0748410235
Email: [email protected]

Incepand cu data de 8 martie, biletele se vor pune in vanzare si la ReWine Bar.

Mulțumim celor care susțin cultura oradeană:

Sponsor principal: MOBDESIGN

Parteneri media: Digi24 | Bihor Online – Bihon RO | Zile Si Nopti Oradea | Redactia Bihoreanul Bihoreanul | Ghid Local Oradea | Evenimente Oradea | PartyOradea.ro