de |

Dorim să te ținem la curent cu unele dintre cele mai frumoase și importante evenimente din orașul Oradea. De aceea, prin intermediul Ghid Local Oradea, îți recomandăm câteva dintre cele care urmează să aibă loc weekendul acesta, 31 martie – 2 aprilie 2017.

Tu ce faci în weekendul 31 martie – 2 aprilie?

VINERI, 31 MARTIE 2017

10% reducere la cărțile din librărie

Librăria Humanitas Oradea vă așteaptă vineri, 31 martie, în intervalul orar 18:00 – 22:00 la o nouă ediție a Nopții Cărților Deschise, cu 20% reducere la toate cărțiile din librărie. Asta înseamnă că veți avea reducere 20% la noutățile editoriale, bestseller-urile momentului și recomandările librarilor.20% reducere la cărți - Oradea

BodyArt Class Oradea

Viaţa ta e stresantă şi nu se mai potriveşte cu dorinţele tale? Dacă eşti dispus să accepţi o provocare ce te va ajuta să te reinventezi, să întinereşti, ai găsit forma de mişcare perfectă pentru Tine. bodyART este trup,minte şi suflet, într-o armonie perfectă! O nouă formă de mişcare recomandată tuturor, bazată pe tehnici de yoga şi pe miscări din gimnastica medicală, folosind tehnici de respiraţie care relaxează, iar exerciţiile conferă forţă, stabilitate, mobilitate şi elimină stresul…

Balul Caritabil Rotaract „Sunetul Talentului”

Vă invităm să luați parte din lumea Rotaract Club Oradea, în cadrul Balului Caritabil “Sunetul Talentului”, cu momente artistice de neuitat, licitație și tombolă cu premii surpriză și nu în ultimul rând cu o seară de distracție pe măsură.

În cadrul balului avem onoarea de a-l avea invitat special pe artistul, regizorul, scriitorul, maestrul, omul Dan Puric care a încurajat, a susținut și a promovat în nenumărate rânduri prin activitatea sa tineri în domeniul artistic…

Balance Class Oradea

Cauți energie, flexibilitate și liniste interioară? Bine ai venit la Balance, care cuprinde exerciții de yoga-tai chi-pilates cu respirație direcționată și concentrație continuă.

Participă la un antrenament holistic, prin care-ți vei găsi armonia fizică și echilibrul moral, cu un bonus de 5 min respirație ghidată, care ajută la integrarea exercițiilor in corp.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și ai vrea să vezi despre ce este vorba, te aștept cu drag în fiecare luni-vineri de la orele 20:00, iar marți-miercuri de la orele 19:00…

Stand Up comedy: Bătălia Generațiilor

Un show unic de Stand Up Comedy : Bătălia Generațiilor ( Old vs New Stand Up Comedy ). Acest show ii are ca si protagoniști pe Dan Stefanescu ( Fondatorul Vacanța Mare si participant I Umor si George Ținta care face parte din generația tânăra de stand up comedy si el participant IUmor . Startul show-ului va fi dat de Old generation ,urmat de generația noua , însă finalul va fi unul plin de picanterii si glume intre cei doi protagoniști scoțând in evidentă diferenta dintre cele doua generații!

Petrecere la The Pipe – Crimi

For the first time in #thepipe, CHR is coming with a special dj set. Then, the afterhours program will be taken by our resident Crimi when the lights turn up. Join us and don’t forget to bring your smile ?

Support: 10 ron

 

SÂMBĂTĂ, 1 APRILIE 2017

Educație Juridică cu Cristin Danileț

Cristi Danileț – Activ în justiția romana de la 1 decembrie 1998. Datorită unei ascensiuni bazate pe integritate, muncă, perseverență, etică și multă implicare civică și juridică, acesta a activat ca și membru al Consiliului Superior al Magistraturii din 2011 până în anul 2017. Printre ariile sale de expertiză pentru care a avut numeroase implicații practice prin proiectele inițiate, dezvoltate și implementate (independența justiției, imparțialitatea magistraților, integritatea judiciară: deontologia magistraților și anticorupția judiciară, justiția juvenilă și mijloace alternative de soluționare a litigiilor) în prezent este un militant puternic al unei prezențe reale și sustenabile a educației juridice și civice în școlile și liceele din România.

THE REAL RETRO PARTY by Sorin Lupașcu

Back again! Back in time again! Vino și tu alături de Sorin Lupașcu și Urban Place înapoi în timp, pentru un Retro Party autentic, original, frumos, plin de culoare și muzică bună.

Prima ediție a fost exact #capevremuri, iar a doua se anunță și mai incendiară…

Timirash / Acid Casual / Albui

Dinsubsol invites The Romanian Sound (Arad)

Support: 10 ron 20 ron
Doors open: 22:00 PM
Table booking: 0752586161…

 

DUMINICĂ, 2 APRILIE 2017

Ziua Internațională a cărților pentru copii la R&R

Vă invităm duminică, 2 aprilie, să sărbătorim împreună Ziua Internațională a cărților pentru copii cu reduceri la cărțile pentru ce mici, lansări de carte și activități pentru întreaga familie! În ambele locații (Republicii/Cetate) veți beneficia de reduceri la toate cărțile pentru copii! Vă așteptăm!

Activități la R&R Cetate…

Kids Garage Sale @Lokal

Vă așteptăm la Garage Sale (Piață de Vechituri) la Lokal – de data aceasta ediția pentru copii. Vizitatorii pot cumpăra hăinuțe, jucării și alte lucrușoare pentru cei mici.

Vânzătorii interesați pot rezerva masă prin mesaj sau la telefonul 0741 043669…

Vă dorim un weekend reușit!

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Fotografie realizată de Larisa Birta.