Ce poți face în Oradea, în weekendul 21-23 iulie?

de |

Ce poți face în Oradea, în weekendul 21-23 iulie?

Ne place să menținem cititorii informați, cu privire la evenimentele care au loc în Oradea și în apropiere. Prin urmare, azi vă prezentăm ce se poate face în Oradea în weekendul 21-23 iulie. De mâine începe weekendul, și ne putem relaxa și respira ușurați, indiferent de cât de grea a fost săptămâna care tocmai a trecut.

Cu siguranță avem nevoie de aceste zile pentru a ne reîncărca bateriile, și pentru a ne pregăti de următoarea săptămână de muncă. Noi, echipa Ghid Local Oradea, vrem să ne asigurăm că profitați la maxim de weekendul care ne așteaptă, am făcut o listă cu evenimente din Oradea care v-ar putea capta interesul. Sperăm ca lista să vă fie de ajutor și nu uitați să vă bucurați la maxim de fiecare moment. Carpe diem!

Deoarece mulți dintre noi se află în concediu sau vacanță, weekendul începe chiar de azi, joi. Așa că avem o recomandare și pentru seara aceasta.

Joi, 20 iulie

19:30 Wine Sunset Party by Rewine – ReWine Bar
Petrecere pe terasă, cu vin și mâncare bună. Intrarea pentru doamne și domnișoare este liberă!

Vineri, 21 iulie

22:00 Drum And The Bass w Spectrum – Moszkva Kavezo

Sâmbătă, 22 iulie

11:00 Lansare de carte, O zi din viața Deliei- Librăria Humanitas
18:00 Travka electro-acustic în Parcul Cetății Oradea- Backyard Acoustic Season 

Duminică, 22 iulie

20:00 1000 De Motive SA TE OMOR A- Teatrul Artemotion
O comedie spumoasă cu talentații actori Richard Balint și Sebastian Lupu.

Oricum ați alege să vă petreceți timpul, noi vă dorim ca weekendul 21-23 iulie să fie un weekend reușit, de care să vă bucurați.

Evenimente recomandate de Ghid Local Oradea. Dacă doriți să vizualizați evenimentele care au loc în orașul nostru, în fiecare zi: https://ghidlocal.com/oradea/evenimente/.

Fotografie sus, realizată de Dewayin Julie.