Loading Evenimente

« Înapoi la Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

22 iulie, 2017 6:00 pm - 11:00 pm

Locație

Cetatea Oradea/ Oradea Fortress
Cetatea Oradea/ Oradea Fortress Cetatea Oradea
Oradea-Mare, 410100 Romania
+ Harta Google

Travka electro-acustic în Parcul Cetății Oradea.

Pe 22 iulie va avea loc un concert Travka electro-acustic, în Parcul Cetății Oradea în cadrul Backyard Acoustic Season!

Travka au pășit pe scena alternativă românească în 2002. Prin concerte pline de energie și o lirică deosebită, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forța acordurilor rock împletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzică din România, au avut numeroase apariții TV și au fost aclamați de presa de specialitate. Lansând deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continuă să experimenteze și să exploreze noi și noi orizonturi muzicale.

Finalul lui 2016 găsește trupa experimentând cu noi sunete. Au reorchestrat piesele din repertoriu pentru a fi interpretate într-o formulă extinsă. Acest sound Travka electro-acustic, cu care vor fi prezenți și pe 22 iulie la Backyard Acoustic Season!

Travka – Sunt un erou // electro-acustic
https://www.youtube.com/watch?v=U3–ZI7kdpo

– E cineva în orașul acesta? // electro-acustic
https://www.youtube.com/watch?v=4xa795SxLZg

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.